|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη το καπακι μου δεν γινοταν να τρυπηθει για να μπουν ανεμιστηρες, αυτο που εκανα ειναι να ειναι μισανοιχτο και να μπει μπροστα μια πλαστικη πλακα και να γινει εκει ολη η κατασκευη.Αν και ειναι μισανοιχτο εβαλα 4 ανεμιστηρες να βαζουν και 2 να βγαζουν για καλυτερη κυκλοφορια αερα.Η κατασκευη βασιστηκε στο υπομνημα για την ψυξη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα τη βλεπω την κατασκευη. Δεν θα εχεις απωλεια φωτισμου, ομως, ετσι που ειναι μονιμα σηκωμενο το καπακι?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μετρησα την γωνια σηκωνοντας το καπακι σιγα σιγα ωστε να δω ποτε θα σκοτεινιασει πισω και εδω ειμαι οριακα.Αλλα και να εχανα λιγο καλυτερα αυτο, παρα να υποφερουν τα ψαρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, δεν το συζηταμε να μην εβαζες ψυξη. Απλα αν χωρουσαν στο καπακι, ισως να ηταν καλυτερα, ωστε να μην υπηρχαν αυξομειωσεις στο φωτισμο.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 23-06-13 στις 19:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωρε χαμος γινεται.
Διαστημοπλοιο εγινε. Θα απογειωθει σε λιγο ![]() Ηθελε λιγο πιο κατω η γωνιας κλισης στα ανεμιστηρια. Χτυπανε ψηλα πισω. Δεν βλεπω αναταραξη στο νερο στη 2η φωτο. Θα επρεπε να γινεται χαμος.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ θα τους γυρισω ολους να φυσανε μεσα,η γωνια κλισης λιγο δυσκολο να ειναι περισσοτερο πρεπει να κανω τρυπες υπο γωνια και να βαλω πιο πολλες ροδελες στις πανω βιδες. Μπορει να μην εχει αναταραξη γιατι τους εχω βαλει στα 9volt για να μην κανουν πολυ θορυβο,τωρα δεν ακουγεται τιποτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο ειναι...τεριαζει και ο χωρος με τις αποχρωσεις του ενυδρειου. Μπράβο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία κατασκευή!
![]() Εφόσον τους γύρισες όλους να φυσάνε προς τα μέσα, το μόνο που πρέπει να σ απασχολήσει είναι αν έχεις απώλειες λόγω φωτός Με την ψύξη νομίζω θα είσαι μια χαρά Αλλωστε φαίνεται σχεδόν αμέσως αν κάνουν ή αν δεν κάνουν δουλειά |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω!!! Για το φως προς το παρον δεν θα κανω κατι στο μελλον μπορει να φτιαξω καινουργιο καπακι να μπουν σωστα τα φωτα και η ψυξη. Ναι και στα 9volt που τους εχω τωρα κανουν πολυ καλη δουλεια, αν δω και δυσκολευονται αργοτερα θα τους βαλω στα 12v.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τους βάλεις όλους να φυσάνε, με τα ανοίγματα που έχεις δεν υπάρχει λόγος να φυσάνε προς τα έξω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηρακια για ψυξη χωρις τρυπηματα (ΗΑGEN waterhome) | sarpijk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-06-13 00:34 |
ψυξη σε juwel record 600 στο καπακι DIY (μπακαλιστικη εκδοση) | pigasosaek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-06-12 02:59 |
Betta ενυδρειο χωρις καπακι | aNe | Bettas | 5 | 26-12-10 15:58 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |