|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα. μολις σημερα καταφερα να κολλησω το νεο μου ενυδρειο. ειναι ακομα σε πολυ πρωιμη φαση (δεν εχει μπει καν νερο) αλλα θα ηθελα να postαρω καποιες φωτογραφιες να μου πειτε την γνωμη σας και φυσικα τυχων λαθη που μπορουν να διορθωθουν οσο ειναι νωρις
ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο!
Να πω την αληθεια, αν δεν το γεμισεις και το αφησεις μερικες μερες να δεις οτι δεν χανει, κανενας δεν μπορει να σου πει τιποτα. Απο εκει και περα: - η βαση ειναι γερη? Αυτα τα ροδακια με ανησυχουν λιγο. -εκει που παταει το ενυδρειο, στο εσωτερικο του πλαισιου, νομιζω πως καλο θα ηταν να υπηρχε ενα φελιζολ ή κατι τετοιο, ωστε να απορροφα τους κραδασμους.
|
||||
|
||||
![]()
καταρχας καλοριζικο.να το χαιρεσαι
απο την μικρη εμπειρια που εχω οι κολλησεις ενταξει φαινονται αλλα αν δεν βαλεις νερο μεσα σιγουρος δεν μπορεις να εισαι.συμφωνω και για το φελιζολ. ![]() περιμενουμε νεα
|
|||
|
|||
![]()
κατ'αρχην ειναι 300 λιτρα περιπου. το σκεφτηκα το φελιζον αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να κουνηθει απο την θεση που θα μπει.και αν χρειαστει θα αδειαζει πανω απο το μισο.
οσο για τα ροδακια θα πατανε κατω μονο αν ειναι να κουνηθει. οταν θα ειναι στην θεση του θα παταει πανω σε σταθερες βασεις οι οποιες θα μπανοβγαινουν με την χρηση γρυλου αυτοκινητου. στην κατασκευη χρησημοποιηθηκε 2cm mdf που το περασα ενα χερι πολυεστερα για να αδιαβροχοποιηθει. πατος και πλατη ειναι ενιαια κομματια. μπροστινο και πλαινα τμηματα ειναι πλαισια. στον πατο εβαλα 0,5mm γυαλι και περιμετρικα 0,8mm. η πλατη οπως φαινεται ειναι φιμε μιας και τα κομματια ολα εκτος του πατου τα ειχα. το μονο λαθος που εκανα αλλα το καταλαβα αργα ειναι οτι δεν καθαρισα με οινοπνευμα τα τζαμια πριν τα κολλησω. δεν ηταν βεβαια και πολυ βρωμικα αλλα δεν τα λες και καθαρα. τι επιπτωεις μπορει να εχει αυτο και τι να κανω?? ------------------------- επισης εχω καταληξει στο SUN HW-304A για φιλτρο. εχει κανεις προσωπικη εμπειρια απο αυτο??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paraliotis : 14-06-13 στις 20:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα συνιστουσα το συγκεκριμενο φιλτρο. Η καταναλωση του ειναι κατι παραπανω απο παραπολυ μεγαλη (αν κρινει οτι π.χ. ενα αναλογο eheim θα ειχε καταναλωση 15w-20w) και επισης, αν παθει κατι, ανταλλακτικα δυσκολα να βρεις.
Μπορει τα γνωστα φιλτρα (eheim, fluval κλπ) να ειναι πιο ακριβα ως αρχικο κοστος, αλλα σε ποιοτητα, καταναλωση και ευρεση ανταλλακτικων ειναι πολυ ανωτερα. Αξιζουν για εμενα.
|
||||
|
||||
![]()
To φελιζολ μπαινει για να μην ανοiξει ο πατος οταν ακουμπαει απευθειας σε σκληρη επιφανεια το τζαμι.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 08-09-12 19:32 |
Γνωμες για καινουργιο ενυδρειο | komori | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-08-12 21:29 |
Γνωνες για το ενυδρειο μου | thomas9 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-12-11 13:09 |
γνωμες για ενυδρειο 30 λιτρων με γαριδες. | faceck | Γαρίδες | 16 | 29-06-11 16:06 |
Γνωμες για ενυδρειο Wave | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-04-09 19:33 |