|
![]() |
#1 |
Νεο ενυδρειο ΝΕΑ ΑΡΧΗ !
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα σας επειτα απο ενα κουραστικο χειμωνα και με την επικειμενη εναρξη του καλοκαιριου αποφασισα να αλλαξω ακριβως οπως μου προτεινατε το 20 λιτρο ενυδρειο μου με ενα μεγαλυτερο και καλυτερο για το σωστο μεγαλωμα της μικρης μονομαχινας μου και του πλεκοστομου!!
Αρχικα ο χωρος μου ειναι αυτος οποτε εχω προβλημα! Γινεται να βαλω αυτο το ενυδρειο η θα εχω προβλημα επειδη δεν θα μπορει να ανοιξει ολο το καπακι?http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2334 πωως σας φαινεται ειναι καλο?η τιμη λογικη? Ευχαριστω εκ των προτερων |
|
Εμφανίσεις: 3297
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε εχω το ενυδρειο αυτο που εβαλες κια το μετρησα μολις για να σου πω. Μεγιστο υψος με το καπακι φτανει 48 εκ. Θα εχεις προβλημα. Αν μπορεις να αφαιρεσεις το πανω ραφι με τα βραβεια και τα κυπελλα τοτε θα εισαι μια χαρα.
|
|||
|
|||
![]()
Αν το παω λες 5 ποντακια ψηλοτερα?
|
||||
|
||||
![]()
με 5 ποντακια που λες δε γινεται τιποτα.. αν θελεις πχ να βαλεις χερι να αλλαξεις κατι στο βυθο τι θα κανεις???
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έπιπλο είναι γερό; θα αντέξει 100 κιλά
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- σταντε φιλε αντεχει εμενα να χοροπηδαω που ειμαι 92 !
Νεο χομπι με Πλεκο ,Αφροξυλανθη .... water polo!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Elhnaras : 12-06-13 στις 18:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά άμα σε αντέχει να χωροπηδάς τότε είσαι μια χαρά
![]() ![]()
|
|