|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σας
μετα απο 7 μηνες αποφασησα να αλλαξω ψαροσυνθεση αυτη την στιγμη το ενυδρειο φιλοξενει 3 guppy και καμια 25 red cherry οι γαριδες θα μεινουν σιγουρα το ενυδρειο ειναι 30 λιτρα της Dennerle δεν θα προτιμουσα μονομαχο θα ηθελα κατι σε κοπαδοψαρο |
|
||||
|
||||
![]()
Κοπαδοψαρο σε 30 λιτρα, λιγο δυσκολα να μπει. Ειναι μικρο το ενυδρειο, ακομα και για μονομαχο. Γαριδες νομιζω οτι ειναι η καλυτερη και μοναδικη, ισως, σωστη επιλογη.
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομουνα cpd τα οποια μου εχουν προτινει και μερικοι φιλοι
τι λετε? |
|
||||
|
||||
![]()
Στα cpds αρεσει το κολυμπι. Τουλαχιστον σε 60αρι θα πρεπει να μπουν. Για καποιο ψαρι, αν θελεις να ειναι καλα και να μην ταλαιπωρειται, ειναι πολυ λιγα τα λιτρα σου.
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνώ κι εγώ με τους από πάνω.η καλύτερη λύση είναι το κάνεις ένα ωραίο γαριδάδικο με ωραία φυτά και τέτοια και όταν με το καλό μπορέσεις να πας σε ένα πιο μεγάλο ενυδρείο με περισσότερες επιλογές...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακούω προτάσεις: Μπεζ ή μαύρη άμμος? | Thrillos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 29-07-11 09:09 |
Ακούω προτάσεις. | JONNY | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 5 | 08-05-07 22:30 |
Να δοκιμάσω την τύχη μου και με ζωοτόκα. Ακούω προτάσεις | KOKORAS | Ζωοτόκα | 15 | 09-05-06 22:05 |