|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια μου χαλανε τα πιστια στρατιοτες τι μπορει να φταιει ???
![]() ![]() ειναι κατω απο τη λαμπα αλλα το ενυδρειο εχει ροη λετε αυτο να φταιει ?
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου χαλουσανε επειδη ηταν κοντα στην λαμπα,,τα εκαιγε το πολυ το φως.
Αυτα που ηταν στο πλάι ηταν καλα.
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα σε πολυ δυνατο φωτισμο και σχεδον διπλα στη λαμπα, ειχαν γινει πολλα και τεραστια. Φως και νιτρικα θελουν, ουσιαστικα. Η ροη δεν τα ενοχλει.
|
||||
|
||||
![]()
η ροη βασικα τα κανει να μενουν νανακια, αλλα δεν χαλανε.
Η ζεστη της λαμπας τα κανει να χαλανε (οχι το δυνατο φως... ειχα βγαλει δοκιμαστικα στο ηλιο μερικα και γιναν ολοκληρα λαχανα)
|
||||
|
||||
![]()
Σε 60αρι με 48 watts που τα ειχα, παντως, αναπτυσσονταν με πολυ γρηγορους ρυθμους και ηταν υγιεστατα. Η σταθμη του νερου απο τις λαμπες δεν ηταν μεγαλυτερη απο 2 εκατοστα. Οταν τα εβαζα σε αλλα ενυδρεια με χαμηλοτερο φωτισμο, χαλουσαν.
|
||||
|
||||
![]()
Περιεργο σε εμενα τα φυλα χαλουσανε απο την ζεστη ,,στο θοδωρο πηγαίνανε καλα,,
Εγω ειχα λαμπα Arkadia 18 watt για φυτα.
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια τα φωτα ειναι απο πανω περιπου 15 εκ εχω καμια 100 βαττ δε νομιζω να φταιει αυτο μια και ειναι στην επηφανια κατι αλλο ειναι
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί χαλανε τα φυτα μου; | aquatic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-03-13 22:54 |
προβλημα με πιστια | Χρηστος Ζ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 29-11-12 10:31 |
υλικα φιλτρου χαλανε μετα απο αχρηστία? | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-03-09 11:48 |
τεστ-χαλανε??? | joys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-10-07 23:32 |