|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:81x36x50
Όγκος:125 λιτρα Κατηγορία:Kοινωνικό φυτεμένο Φυτά:Ceratophyllum demersum (κερατόφυλλο)- Hygrophila polysperma- Egeria densa (elodea)- Echinodorus (εχινόδορος)- Vallisnerias (βαλισνέριες)- Anubias (ανούμπια)- Microsorum pteropus ή java fern Ψάρια / ¶λλα είδη:2 Cherry Barb Διακοσμητικά υλικά:μαυρο μη ασβεστολιθικο χαλίκι,Ξυλο mopani,μη ασβεστολιθικη πετρα, Φόντο:θα μπει μαυρο Φωτισμός:2 x High-Lite Day 28 Watt Διάρκεια φωτισμού:12 ώρες Φιλτράρισμα:Eheim Ecco Pro 300 - 2036 Θερμοστάτης:Eheim Jager 150 Watt Λίπανση:Flourite porous clay gravel,Kent Marine Pro plant,flourish tabs micro elements trace elements nutrients,flourish iron. Παροχή CO2:Προς το παρών όχι.Συντομα. Παράμετροι: pH:7.2 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:40% καθε 15 μερες Θερμοκρασία:25 ¶λλες πληροφορίες:Το ενυδρείο τρέχει 20 ημερες και στρώθηκε με microbe lift special blend και τροφη. Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μερικά από τα φυτά μου όπως βλέπετε έχουν κάποια στίγματα θα ήθελα την βοήθεια σας μήπως και τα σώσω παρακαλώ. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο ο ενυδρειο σου
αλλα την anubia πρεπει να την δεσεις πανω σε ριζα ή πετρα τα φυτα εχουν αλγη για αυτο καλητερο ειναι να μειωσεις τις ωρες φωτισμου στις 8-9 απο ψαρια τι αλλα θα βαλεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ φιλε μου μόλις άλλαξα τον timer και το έκανα 13 με 21 8 ώρες.βασικά ήθελα να ξεκινήσω με τα cherry barbs αλλα το pet shop δεν είχε αλλα και πήρα μοναχα ένα ζευγάρι.οποτε θα προστεθουν ακόμα αλλα 6 barbs.λέω να βάλω άλλο ένα είδος που να μπορεί να ζει άνετα στις ίδιες περίπου συνθήκες με τα barbs.ακόμα δεν ξέρω είμαι στο ψάξιμο αν και είναι νωρίς για να μπούνε και αλλα ψαράκια μέσα αλλα κάποια στιγμή θα γίνει
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο με αρκετες προοπτικες! Βαλε οπωσδηποτε φοντο μαυρο χαρτονι και περιμενε ενα μηνα ακομα να παρουν τα πανω τους τα stem plants. Προσοχη στο πολυ λιπασμα. Τη μια λαμπα εγω θα την αλlαζα με μια grolux.
|
||||
|
||||
![]()
μόλις τελειώσουνε οι ταμπλέτες το pro plant και το flourish iron θα τα κόψω όλα και θα ρίχνω μοναχα flourish.to μαύρο φόντο θα μπει,όπως και το CO2 σύντομα .
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο για αρχη ,,θα ελεγα να βαλεις και αλλα φυτα ταχειας αναπτυξεις τωρα γιατι βλεπω την ανουμπια σε λιγες μερες να εχει γινει μαυρη απο αλγη.
Ειδη εχει αρχίσει να γεμίζει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικο 125lt | Grigoris13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 16-04-13 19:10 |
Log Thread: Malawi Lover's 125lt | Malawi Lover | Malawi | 1 | 24-09-12 15:35 |
Rio 180L Κοινωνικο | IbizaIsland | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 23-10-11 17:36 |
το κοινωνικο μου.. | Πάνος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 135 | 06-11-09 21:29 |
Σχετικά με το υποστρωμα σε φυτεμένο 125lt | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-10-07 03:23 |