|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλοι μου έχω ένα ενυδρείο Aquael Εconoline 60 όπου έχει καεί η λάμπα του (ECOLIGHT 11w) και έψαχνα να δω τι άλλο υπάρχει από φωτισμό για να με βολέψει. Στο ενυδρείο βάζω κατά διαστήματα γαρίδες με εύκολα φυτά... βασικά pellia και fern. Έτσι βρήκα αυτό:
http://www.ebay.co.uk/itm/18-30-42-5...item4853c3c1d8 και μου έδωσε την ιδέα για φωτισμό από μέσα (πάνω πάνω στο γυαλί και ίσως στο νερό) και όχι στο καπάκι. Σε μήκος υπολόγιζα 38 εκ (42LED) σε άσπρο. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για το σχετικό προίόν ή κάτι άλλο θα εκτιμούσα την βοήθεια του.
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω Γιάννη, έχει πολύ λίγο φωτισμό δεν κάνει. Στο aquael κι εγώ δεν ήξερα τι φωτισμό να βάλω και τελικά κατέληξα σε αυτό που είχε. Το κουικο τις έχει 14 ευρώ αν θυμάμαι καλα
|
||||
|
||||
![]()
Για moonlight που εχω παρει το μικρο απο κινεζο και το χρησιμοποιω σε 60αρι ενυδρειο, μια χαρα ειναι. Αρκετα δυνατο μαλιστα, τοσο που δεν το στρεφω προς το βυθο, αλλα παραλληλα στην επιφανεια του νερου. Ειναι αλλο χρωμα το μπλε, ομως, πιο εντονο. Τωρα για daylight ισως να μην ειναι και πολυ καλο. Αλλα σιγουρα μπορεις να το δοκιμασεις και το πολυ-πολυ το κρατας για επιφυλακη, αν χαλασει κανενα φωτιστικο σου ή καει καμια λαμπα και δεν εχεις αμεσα διαθεσιμη.
|
||||
|
||||
![]()
Eιχαμε στο φυτεμενο της ζωοτεχνιας θοδωρη, αυτο λες? Ωραιο φως εβγαζε εμενα μαρεσε και ας ηταν μικρη, πιστευω αυτη που αναφερετε πιο πανω θανε μια χαρα. Οχι για πολλα πολλα βεβαια εξαρταται τη χρηση.
Αν κρινω οτι την πελια που μουχες δωσει γιαννη την εχω σε ενυδρειο με μια τελειωμενη Τ8 15(?)W 10ετιας, και παει μια χαρα...μια χαρα θα δουλεψει πελια και φερν. |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω κατι τετοιο ειχαμε στην εκθεση, ναι. Για moonlight, παντως, πολυ καλο ειναι.
|
||||
|
||||
![]()
Το moonlight πιο είναι... link για να καταλάβω
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3200L/H Submersible Aquarium Fish Pump Fresh Salt Water με 25¤ | giler84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 21-02-09 10:24 |