|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπών στο ενυδρείο μου έχω ζωοτόκα γαρίδες και σαλιγκάρια
το ενυδρείο είναι φουλ φυτεμένο αλλά παρατήρησα ότι τα μοςς μου μαραίνονται μείπος χρειάζομαι CO2 ή θα επηρεάσω τα ζωντανά ??? |
|
||||
|
||||
![]()
To Co2 θα κάνει καλό στα φυτά σου, αρκεί να μην είναι υπερβολικές οι φυσαλίδες το λεπτό.
Μόνο εάν έχεις υπερβολικές φυσαλίδες θα επηρεάσεις τα ψάρια, Πόσα λίτρα ενυδρείο έχεις |
|
||||
|
||||
![]()
Η μοςς θελει πολυ φως...μηπως δεν την βλεπει το φως?τι λαμπα εχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρείο είναι 270 Λ κοντά στα 220 καθαρά !!!
έχω φλορέντζα για ενυδρείο 40w CO2 πρέπει να αγοράσω κάποια συσκευή ??? επειδή νομίζω έχω δεί κάτι ταμπλέτες αν δεν κάνω λάθος !! Υ.Γ. για τα λίτρα του ενυδρείου μου τι αεραντλία χρειάζομαι ?? έχω την Resun 2000 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λίτρα σου είναι αρκετά και δεν νομίζω ότι οι ταμπλέτες θα κάνουν κάτι, εάν έχεις φυτά που θέλουν διοξείδιο, τότε καλύτερα να πας σε μπουκάλα με μανόμετρο.
Εάν έχεις μια καλή ανατάραξη επιφάνειας δεν χρειάζεσαι αεραντλία |
|
||||
|
||||
![]()
η ανατάραξη μου είναι πολύ καλή για τον λόγο ότι το φίλτρο μου είναι με Sub
φυτά έχω κερατόφυλλο, ανουμπιές, Φερν, κρυπτοκορίνες και όσο φλαμε μοςς έχει απομείνει |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα τολεγα θοδωρη. Εγω στο 450αρι μια χαρα πηγαιναν τα φυτα με το diy co2. Απλα και δεν συμφερει και θα σου σπασει τα νευρα τοσο συχνα που θελει restart. Οποτε απο αυτησ τησ πλευρασ ναι, μπουκαλα και αγιοσ ο θεοσ. Οχι οτιδεν δουλευει η μαγια ομως. Με το excel ησυχασα, μονο με την τριχοειδη κατι γινεται και μουχουν σπασει τα νευρα αλλα θα στρωσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον θα ψάξω για seachem excel σε κανένα πετ σοπ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Νομιζω, παντως, τα φυτα που εχει ο φιλος μας δεν χρειαζονται CO2 και δεν υπαρχει κανενας λογος να μπλεξει με DIY και μπουκαλες.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το drop checker το βαζουμε στο ενυδρειο, και μετα απο καποια ωρα μας διχνει την συγκεντωση, για ποσο παραμενει ενεργο το υγρο του? ειναι για μια φορα? η το κραταμε καποιες μερες και μας διχνει την αξομειωση του co2? |
|
||||
|
||||
![]()
Για μια δυο βδομάδες δείχνει, άντε να σου κρατήσει μήνα το πολύ και μετά πρέπει να το αλλάξεις. Λογικά όταν το αγόρασες είχε μαζί και ένα μπουκαλάκι με το διάλυμα. Αλλιώς πρέπει ή να το αγοράσεις ξεχωριστά ή να το φτιάξεις μόνος σου. Το νερό που θα βάζεις μαζί με το διάλυμα να είναι κατά προτίμηση απιονισμένο/όσμωσης.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |