|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προχθες αγορασα απο φυτωρια τις εξης ριζες
μου ειπαν οτι ειναι απο ερικια δηλαδη καποιο ειδος πουρναρι το καθαρισα και το εβαλα και 5λεπτα στο φουρνο στους 200βαθμους τι λετε κανει για ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι απο παλιά πουρναρι κανει,,,αλλο ερικια και αλλο πουρναρι ,μηπως τα μπερδευεις λιγο.
Εχει ενας φιλος σε Δισκους παλιο πουρναρι στο ενυδρειο του εδω και χρονια και δεν εχει κανενα προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι μου ειπαν στα φυτωρια οτι ειναι πουρναροειδες
κατι σαν ερικια μου ειπε αλλα δεν ηταν σιγουρος και αυτος τον ρωτησα αν υπαρχη περιπτωση να ειναι απο ρητινοφορο δεντρο π.χ πευκο και μου ειπε οχι με τιποτα...
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι να μην εχει δεχτεί χημικά αυτη η ριζα,καλα εκανες και την εβαλες στον φουρνο,,τωρα καλα θα κανεις να την βαλεις σε μια λεκανη κουβα κλπ για να δεις αν θα βυθιστεί.
Θα παρει μερες να βυθιστει,μπορει να βγαλει και χρωμα ,,δεν το ξερεις αυτο,δοκιμασε το πριν την βαλεις στο ενυδρειο σου φιλε συμπολιτη. |
|
||||
|
||||
![]()
χημικα με ποιον τροπο να δεχτει
δεν ειναι γυαλισμενη ουτε λουστρα εχει πανω ειναι οπως την γεννησε η μανα τις χα χα δεν ειχα σκοπο να την βαλω σε κουβα με νερο για να δω αν κατση γιατι θα την εδενα σε πετρα με μπετονια αλλα για το χρωμα δεν το σκεφτηκα αλλα και παλι ποσο να βγαλει σε 200λιτρα νερο? με τις αλλαγες νερου σε ενα μηνα θαχει στρωσει φυγη και το χρωμα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αμα εχει ραντιστη θα εχει παρει και η ριζα του χημικα [φυτοφάρμακα ],αυτο ενοουσα φιλε μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφη ρίζα!
Από ποιο φυτώριο την πήρες; τι μέγεθος είναι; τι τιμή; έχει κι άλλες μεγαλύτερες ή μικρότερες;
|
||||
|
||||
![]()
ειναι 50χ40χ30
ειναι δυο ριζες μαζι συμπλεγμα και δεν εχω αποφασισει ακομα πως θα τις στησω τις αγορασα 5ευρω και τις 2 αλλες δεν ειχε μονο κατι μικρες που τις εδινε 1ευρω αλλα θα παω να τις παρω και αυτες μου φαινετε αμεσως μετα τα κοιμητηρια στο δρομο για θερμη πριν το γερμανικο σχολειο στο πρακτικερ κατσε πρωτα ομως να δω πως θα πανε στο ενυδρειο μου...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
που πηγαν οι καλες ριζες-ξυλα? | Efh | Χρυσόψαρα | 43 | 03-02-14 20:12 |
σιλικονη ξυλα-ριζες | Gladiator | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 19-12-12 06:10 |
που να βρω ξυλα και ριζες? | Αber | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 27-04-09 18:55 |
Ριζες...Ξυλα... | sarevock | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 24-02-09 07:22 |