|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδιά!!! Χρόνια πολλά, καλή χρονιά σε όλους
![]() Ρε παιδιά, έχω θέμα με την άλγη!! Ξαφνικά γεμισε όλο το τζάι μπροστά. Παρ'ολο που έχω και πλακόστομους και σαλιγκάρια δεν την καθαρίζουν. Πώς την καθαρίζω τώρα; Να βάλω σφουγγάρι;;;; ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρονια Πολλα.
Βαλε φωτο του ενυδρειου, πες μας καθε ποτε κανεις αλλαγες νερου και ποσα λιτρα, ποσα ψαρια εχεις, ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο, ποσες ωρες αφηνεις το φωτισμο καθημερινα και ποσα watt ειναι αυτος. Το βλεπει ο ηλιος καθολου το ενυδρειο? Οταν λες οτι εγινε ξαφνικα...ποσο ξαφνικα εννοεις? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλαγές νερού κάνω κάθε 5 περίπου μέρες μια κατσαρόλα μεσαία! (με τα λίτρα δε τα πάω πολύ καλά!!!!). Έχω 7 αρλεκίνους, 2 γλύφτες κι ένα γκουράμι. (και τα γνωστά σαλιγκάρια λαθρεπιβάτες). Το ενυδρείο είναι 95λίτρα, της jewel. Είχε ενσωματωμένο φωτισμό ( F15W), αν βλέπω σωστά!! Το αφήνω ένα 10ωρο περίπου την ημέρα!! Δε το χτυπάει ήλιος. Το δωμάτιο βέβαια είναι μέτρια φωτεινό!!! Και το ξαφνικά έγινε μέσα σε 2 εβδομάδες. Κατά διαστήματα την έτρωγαν οι γλύπτες, αλλά τώρα έπαψαν κι έχει γεμίσει... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη χρονια να εχουμε,,,Φυτα εχεις μεσα στο ενυδρειο σου???
Με αυτο θα την καθαρίσεις http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1011 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι οι λεπιδες μονο ψαξε στο σαιτ θα βρεις και αλλα.,,καλα δεν ξερεις αυτο το μαγαζι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aλγη??? | stratigos24 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 71 | 18-04-14 18:15 |
Καταραμένη κρίση ... | GiWrGoS198 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-03-12 19:50 |
Καταραμένη εξωφθαλμία! | Χριστόφορος Μίχας | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 30 | 20-11-11 22:39 |
Αλγη | nikolas87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 30-05-07 16:04 |
Αλγη | manolo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 01-05-07 23:39 |