|
|
||||
|
||||
![]()
Μου τα δωσαν, ενα ζευγαρι, που δεν μπορουσε να τα προσεχει αλο.Τα εβαλα σε ενα πιο μεγαλο κλουβι που πηρα(διπλασιο).Δεν ξερο και πολα αλλα μαθαινω γρηγορα
![]() Και το ενα ηταν αρωστο ψωριαση στα ποδια και στη μυτη,του εβαλα ενα υγρο φαρμακο που πηρα απο το πετ με καλα αποτελεσματα. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να τους δινεις λιχουδιες http://www.petsupermarket.gr/1824/πρ...άκια-2τμχ.html διαφορων γευσεων,καθαρο νερο και προσοχη στα ρευματα τωρα το χειμωνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφα είναι να σου ζήσουν. πολύ άνετο το κλουβί τους, μόνο που τα παπαγαλάκια έχουν ανάγκη και από οριζόντια κάγκελα γιατί συνηθίζουν να σκαρφαλώνουν αλλά οκ.
χρειάζονται μια ποικιλία στην διατροφή εκτός των σπόρων μπορείς να βρεις αξιόπιστες πληροφορίες και βοήθεια από έμπειρους χομπίστες στο www.greekbirdclub.com και βέβαια κι απο μένα ό,τι χρειαστείς μην διστάσεις έχω κι εγώ παπαγαλάκια. να χαίρεσαι τα νέα φιλαράκια σου |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω maria p και korasidikos.
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενα εχει scally face ψαξε το λιγο στο ιντερνετ θα βρεις πολλα..το φαρμακο pulmosan τις bogena καθε 7 μερες μια σταγονα στον σβερκο σε γυμνο δερμα 2 φορες,και η κρεμα epithol της beaphar καθημερινες επαληψεις στις περιοχες που εχει προβλημα κ θα καθαρισει εντελως.
------------------------- το taberlnil μη τους το δινεις καθολου δεν χρειαζεται εκτος κ εαν εχουν εσωτερικα παρασιτα!δωστους καποια πολυβιταμινη στο νερο εαν τους εχεις δωσει taberlnil,για 4-5 μερες για να φτιαξει η βιολογια τους στομαχιου τους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ryu : 28-12-12 στις 00:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι ?? αρχιζω θεραπια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παπαγαλακια | renaki17 | Άλλα ζώα | 10 | 04-06-12 12:57 |