|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
rio 125 Διαστασεις: 81 X 36 X 50 εκατ
φωτισμος 2 τ5 high lite day 1 t8 plant grow ph 7 kh 8 gh 8 nh3 0 no2 5 λοιπον το φιλτρο νομιζω εστρωσε μιας και 2 μερες τωρα εχω αυτες τις μετρησεις θα ηθελα συμβουλες σχετικα με την εμφανιση και με το τι ειδος ψαρακια να φιλοξενησω θα προτιμουσα ενα ειδος. |
|
||||
|
||||
![]()
no2 ειναι 0 και no3 5
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος ρε γιαννο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι που τον εχω αμα καθεσαι στο σαλονι καναπεδατος δεν φαινεται καθολου, τωρα στην φωτο τον εχω κουνησει γιατι εκανα κατι δουλειες αμα μεγαλωσουν λιγο τα φυτα και τον κρυβουν θα τον βαλω καθετα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου.
τον θερμοστατη αν θες να μην φαινεται, βαλτον οριζοντια οσο πιο κατω μπορεις. τωρα δεν σου ζεσταινει σωστα το νερο μιας και η θερμοτητα παει απο κατω προς τα πανω. |
|
|||
|
|||
![]()
ο θερμαντηρας ειναι λαθος ετσι γιατι το ζεστο νερο ανεβαινει προ τα πανω με αποτελεσμα εκει να μην ζεστενει αρκετη ποσοτητα νερου και να λειτουργει περισσοτερο απ οτι πρεπει. το ιδανικο ειναι να τον βαλεις κοντα στην εισοδο του φιλτρου και καθετα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο φιλε μου αυτα που πετανε τι ειναι φυσσαλιδες??εχεις σκεφτει τα παφερ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μονο??
|
|
||||
|
||||
![]()
και ενα μονομαχο δεν ειναι και πολυ μεγαλο το ενυδρειο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο..!! εκεινο το μικρό ψαράκι που ηταν στη φωτό ...τώρα που το ξαναείδα ..ίσως ηταν και μωρό ancistrus..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
για να βλεπεται τα ψαρακια σας στις λιμνες | paco | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 22 | 13-09-09 19:25 |