|
![]() |
#1 |
Το ενυδρείο μου !!
![]() Αξιολόγηση:
![]() ποιο κάτω σας βάζω φωτογραφίες από το ενυδρείο μου!!
ξέρω ότι έχει λάθη και προσπαθώ να τα λύσω ![]() οποιαδήποτε εισήγηση η παρατήρηση είναι ευπρόσδεκτη... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3947
|
|
|||
|
|||
![]()
Πλαστικα φυτα και γενικοτερα διακοσμητικα τα οποια δεν ειναι φτιαγμενα απο φυσικα προιοντα εκτος ενυδρειου οπως αι οι χρωματιστες πετρες κτλπ δεν ξερεις με την παροδο του χρονου τι τοξινες θα αφησουν στο νερο και θα ψωφισουν ολα τα ψαρια σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω και εγώ σε αυτό.
Οτιδήποτε πλαστικό και γενικά ψευτικο πρεπει να απομακρυνθει άμμεσα γιατι και ειναι θεμα υγειας των ζωντανών αλλά και θα ομορφύνει πολύ το ενυδρείο βαζοντας πετρες και αληθινά φυτά. |
|
||||
|
||||
![]()
εκτος των πλαστικων που πρεπει ετσι κι αλλιως να φυγουν αμεσα, διακρινω με την πρωτη ματια και λαθος ιχθυοσυνθεση... γκουραμια μαζι με γκαπυ κτλ
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα καλή αρχή!
δώσε μας αν μπορείς λίγες πληροφορίες για τα ψαράκια που έχεις. Εγώ ίσως και κάποιοι άλλοι δεν τα αναγνωρίζω από τις φωτογραφίες λόγω απειρίας. |
|
||||
|
||||
![]()
φίλοι μου καλημέρα !!!
η ψαρόσουπα είναι εντελώς λάθος μου το εξήγησε πολύ καλά ο φίλος eimaste aR21rwstoi σε ένα άλλο ποστ !! έχω μέσα 3 Guramis, 2 Gold Guramis, 3 Red head, 1 beta male kai 1 female, 17 neon, 11 guppi (4 female) 4 algae eater (2 μικρούς, 2 μεγάλους) και 5 swordtails ... όσο για της πέτρες μικρές (έδαφος) και μεγάλες (Βουνό δεξιά) ο πετσοπας μου είπε ότι είναι 100% φυσικές ηφαιστειογενή πετρώματα !! το μεσαίο είναι πλαστικό αλλα από εκεί έβαλα να βγαίνει το οξυγόνο !! και τέλος ο λόγος που έβαλα πλαστικά φυτά είναι επειδή έχω πολύ κακή εμπειρία από φυσικά φυτά !!! είχα σε ένα ενυδρείο πιο παλιά και μου το έκαναν ολόκληρο και ότι υπήρχε μέσα ολό πράσινα και καφέ και ακόμα και μετά που τα αφαίρεσα και πρόσθεσα και 1000 φάρμακα η άλγη συνέχισε να ξεφυτρώνει από παντού μέχρι που κουραστικά και πέταξα το ενυδρείο !!! γι αυτό δεν είμαι τόσο ζεστός σε αληθινά φυτά !! κατα τα άλλα το ενυδρείο είναι 270 Λ με ενσωματωμένο φίλτρο 3ων σταδίων και θερμοκρασία 26 ... Υ.Γ. εδώ στην Λεμεσό (Κύπρο) δεν ξέρω που υπάρχουν φυσικά προϊόντα ενυδρείου όπως ξύλα, κρυψώνες κτλ !! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |