|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα μετα απο πολυ σκεψη και αφου το ενυδειο μετακομισε στην τελικη του κατοικια!Ξεκιναω το στησιμο ενως fish oly σιγα σιγα..Λοιπον το ενυδρειο ειναι 650 λιτρα 200χ55χ60 Μ Π Υ αντιστοιχα.Η σκεψη μου ειναι να κανω δυο εσωτερικα σαμπ δεξια και αριστερα στις γωνιες του ενυδρειου τον 35 εκ μηκος απο την μια να μπει σκιμμερ θερμοστατες αντιφωσφορο και ανθρακας, και απο την αλλη βιολογικο υλικο.Αυτο που με προβληματίζει ειναι η επιλογη σκιμμερ εχω κολλήσει με αυτο http://petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2368 αλλα δεν το εχω δουλεψει. Κανει για τα λιτρα αν οχι πιο μου προτείνετε?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το εχεις δουλεψει το σκιμμερ?
|
|
||||
|
||||
![]()
πρωσωπικα οχι φιλος το δουλευε και ηταν ευχαρηστημενος νομιζω το αλλαξε και πηρε ενα deltec αλλα δεν θυμαμε μοντελο παντως το nyos το χε καιρο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ποσα λιτρα το ειχε το σκιμμερ fish only η reef?
------------------------- Να ρωτησω κατι ασχετο.θελω να καθαρισω το βιολογικο υλικο (μακαρονια σφουγγαρια)που εχω γιατι το ειχα μεσα σε ενυδρειο γλυκου νερου επισης εχει μείνει αρκετο διαστημα χωρις να το χρησιμοποιω εξω και εχει σκονιστει..με τι υλικο μπορω να το καθαρισω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ραφαηλ10 : 18-12-12 στις 00:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φίλε ati powercone 250is ή 200is και ξερό ψωμί!!!!! Κορυφαίο!! Τι ακριβώς θέλεις να καθαρίσεις? Το φίλτρο η το υλικό? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια σε επιλογη skimmer | Κουραμπιές | Φίλτρανση | 5 | 04-08-12 01:07 |
επιλογη ψαριων | karterhs | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 31-01-12 03:05 |
επιλογη λαμπας | antonis1988 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-03-11 18:11 |
ΕΠΙΛΟΓΗ Skimmer για Fish Oly με ζωντανό βράχο | 8anosg | Φίλτρανση | 2 | 11-08-09 12:35 |
επιλογη....???? | thanasis76 | Malawi | 19 | 11-01-08 21:30 |