|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο φιλος μου οπως θα δειτε παρακατω εχει ενυδρει 200λτ.!
ΨΑΡΙΑ 3 ΣΚΑΛΑΡΙA 7ΓΚΟΥΡΑΜΙ 5ΜΟΛΙ 3ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ 2HYPOSTOMUS PLECOSTOMUS Eχει μονο βιολογικα φιτα(ζοντανα)Λοιπον![problem]πανω στα φιτα εχει αυγουλακια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 26-11-12 στις 17:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΙ MOU ΛΕΣ ΤΩΡΑ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=LAKI;714616]Ο φιλος μου οπως θα δειτε παρακατω εχει ενυδρει 200λτ.!
ΨΑΡΙΑ 3 ΣΚΑΛΑΡΙA φευγουν χτες 7ΓΚΟΥΡΑΜΙ φευγουν χτες 5ΜΟΛΙ να τα κανει χαρεμακι αν δεν ειναι 1αρσ-2 θυλ 3ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ 2HYPOSTOMUS PLECOSTOMUS φευγουν χτες Το τι μπορει να ειναι τα αυγα χωρις φωτο δεν γινετε!Απ τα σκαλαρια λιγο δυσκολα εως απιθανα!Παντως ας κανει κατι αμεσα με την ψαροσυνθεση του και αμεσα
|
|||
|
|||
![]()
Ok το βρηκα ειναι απο σαλιγκαρια !!!!!δεν μου λες εγω εκανα κοπη την φοτο και δεν μπορω να κανω πειστ στο κιμενο που γραφω
![]() ------------------------- κανενας δεν απανταει περιμενω μια μερα ![]() ![]() ![]() ------------------------- [QUOTE=LAKI;714844]Ok το βρηκα ειναι απο σαλιγκαρια !!!!!δεν μου λες εγω εκανα κοπη την φοτο και δεν μπορω να κανω πειστ στο κιμενο που γραφω ![]() ------------------------- κανενας δεν απανταει περιμενω μια μερα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LAKI : 28-11-12 στις 14:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πει τι?Διαβασε οτι λεει για τους αρχαριους και διαβασε και τον τροπο που βαζεις φωτογραφεια!Με τα ψαρια εκανε κατι ο φιλος σου ή μονο με τα σαλιγκαρια ασχολητε?
|
|||
|
|||
![]()
που να διαβασω για την φωτογραφια
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για 80αρι ενυδρειο φιλου για βοηθηστε λιγοοο | Κουραμπιές | Bettas | 48 | 27-12-12 19:45 |
Μια βοηθεια για ενυδρειο φιλου... | stratigos24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-07-11 22:10 |
Ο φιλος μου , ο Λακης ! | Roussaks | ¶λλα ζώα | 6 | 04-11-10 14:37 |
Ερωτηση φιλου | ErnieBall | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-12-09 06:06 |
καινουριος φιλος στο σπιτι | Artemis | Bettas | 9 | 17-10-05 21:12 |