|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις: 80*40*45
Όγκος:144L Κατηγορία: κοινωνικο Φυτά: βαλισνεριες, κερατοφυλλο, java fern, ανουμπιες Ψάρια / ¶λλα είδη:9 rummy nose tetra, 10 espei, 8 red cherry Διακοσμητικά υλικά: χαλικι, ποταμισιες πετρες, ριζα redmoor wood Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:1ροζ Διάρκεια φωτισμού:11ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο eheim Θερμοστάτης: 100 watt Φωτογραφιες μετα απο 2 εβδομαδες λειτουργιας |
|
|||
|
|||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου αλλα 11 ωρε;ς φωτισμος μηπως ειναι πολυ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!!!Είναι πολύ ωραία διακοσμιμένο και οι επιλογές σου σε ψάρια και φυτά δένουν με την όλη διακόσμηση απο πέτρες!!!
Να το χαίρεσαι φίλε μου!!!Μου αρέσει πάααααρα πολύ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο μπραβο!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο φίλε μου πολυ ωραίο το Ενυδρειο σου.καλώς ήρθες στo forum
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε dimost, αρχικα ειχα φωτισμο 8 ωρες. Επειδη εχω μονο μια λαμπα (60 ποντους περιπου), μου ειπαν να τον αυξησω στις 14. Το αφησα στις 11 ομως επειδη τα φυτα τα βλεπω οκ. Το καπακι του ενυδρειου το εχω φτιαξει με λαμαρινα ινοξ και αν και με μια λαμπα το ενυδρειο φωτιζεται πολυ μπορω να πω αλλα και ομοιομορφα. Το φιλτρο ειναι το biopower 160. Μεχρι στιγμης ειμαι ικανοποιημενος. Ο χρονος ομως πιστευω πως θα δειξει. Αααα και μια παρενθεση... Οοολο το πακετο (ενυδρειο, βαση σιδερενια κτλ), κατασκευασμενο με πολυ μερακι by ulisse...!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση 240 λίτρα φυτεμένο | Stathis31 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 53 | 21-03-13 17:23 |
Παρουσίαση 72 λίτρα φυτεμένο | georgis4 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 22-11-10 12:13 |
Παρουσίαση Malawi 240 λίτρα | Yannis_K | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 25-03-09 13:01 |
Παρουσίαση 250 λίτρα full planted | Lsourtzo | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 25-03-09 11:44 |
Παρουσίαση ενυδρείου | roti | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 14-02-07 16:26 |