Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Go Back   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων
Register FAQ Community Calendar Today's Posts Search

Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-11-2012, 09:21
nikolas34 Ο χρήστης nikolas34 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Default ενυδρειο κατω απο την τηλεοραση?

Παιδια καλημερα

Εχω ενα ενυδρειο 40λ τετραγωνο με gubby μεσα, ειχα αγορασει απο το νεοσετ ενα επιπλο τηλεορασης (αυτα που βαζεις απο πανω την τηλ και κατω βαζεις dvd κτλ), και λεω μιας και ειναι κενο το κατω κομματι να βαλω το ενυδρειο, εχει μικρη αποσταση το ενα απο το αλλο, woofer δεν εχω μονο οτι κανει η τηλ, επισης φως δεν θα το βλεπει, απλα ελεγα μηπως καποιες φορες μεταφερονται οι δωνησεις απο τον ηχο στο ενυδρειο, υπαρχει τετοιο θεμα μπορειτε να μου πειτε ?
Reply With Quote
Old 16-11-2012, 10:14
S O T I R I S's Avatar
S O T I R I S Ο χρήστης S O T I R I S δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Quote:
Originally Posted by nikolas34 View Post
Παιδια καλημερα

Εχω ενα ενυδρειο 40λ τετραγωνο με gubby μεσα, ειχα αγορασει απο το νεοσετ ενα επιπλο τηλεορασης (αυτα που βαζεις απο πανω την τηλ και κατω βαζεις dvd κτλ), και λεω μιας και ειναι κενο το κατω κομματι να βαλω το ενυδρειο, εχει μικρη αποσταση το ενα απο το αλλο, woofer δεν εχω μονο οτι κανει η τηλ, επισης φως δεν θα το βλεπει, απλα ελεγα μηπως καποιες φορες μεταφερονται οι δωνησεις απο τον ηχο στο ενυδρειο, υπαρχει τετοιο θεμα μπορειτε να μου πειτε ?
Το κυριότερο πρόβλημα δεν είναι αυτό που αναφέρεις αλλά οι ηλεκτρικές συσκευές που έχεις επάνω.
Κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχει μεγάλη εξάτμιση νερού. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και αυτή την εποχή λόγω διαφοράς θερμοκρασίας (νερό ενυδρείου -περιβάλλον χώρος). Οπότε και μόνον από αυτό δεν θα το έκανα ποτέ εάν ήμουν στην θέση σου. Το ρεύμα θέλει μεγάλη προσοχή.
Επίσης το έπιπλο αυτό έχει κατασκευαστεί για άλλη χρήση και γρήγορα θα έχεις πρόβλημα (φούσκωμα από την υγρασία).
Reply With Quote
Old 16-11-2012, 10:19
eimaste aR21rwstoi's Avatar
eimaste aR21rwstoi Ο χρήστης eimaste aR21rwstoi δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

καπακι εχει το ενυδρειο?
Reply With Quote
Old 16-11-2012, 11:00
tsag's Avatar
tsag Ο χρήστης tsag δεν είναι συνδεδεμένος
Member

ο θορυβος της τηλεορασης δεν ειναι κατι το αμελητεο. εχετε κοιμηθει κατω απο την τηλεοραση και αλλος να εχει το χειριστηριο και να την ανοιγει οποτε θελει?
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules