|
|
|||
|
|||
![]()
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 60lt 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 1 χρόνος 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 27 μέσος όρος 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 10 guppy, 2 γλύφτες (οχι Pleco) 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 0 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 25 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 1 αλλαγή κάθε 7 μέρες (1/3) 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 11/11/12 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: λίγη κάθε μέρα ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH: 8,0-8,5 (νερό βρύσης) KH: 10 GH: >21 ΝΗ3 (αμμωνια): 0 ΝΟ2(νιτρώδη): 0 ΝΟ3(νιτρικά): 25 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΙΚΣ Τι λένε οι μετρήσεις μου? |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα guppy καλά είναι.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω πιστεω οτι για τα guppies μια χαρα ειναι οι συνθηκες. Για τα αλλα δυο γατοψαρα, ομως? Τι ειδους ειναι αληθεια?
Επισης, νιτρικα 25 ειναι μετα την αλλαγη νερου? Γιατι γραφεις οτι εγινε χθες η αλλαγη νερου. Ειναι αρκετα αν ειναι ετσι.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χτες έκανα αλλαγή νερού κατα 25% και εβαλα φάρμακα κτλπ. Τα νιτρικά πρέπει να ειναι ψηλά η χαμηλά για τα ψάρια? Δεν εχω φυτά, μόνο ένα κερατοφυλο εχω. |
|
||||
|
||||
![]()
''και εβαλα φάρμακα κτλπ. Τα νιτρικά πρέπει να ειναι ψηλά η χαμηλά για τα ψάρια? Δεν εχω φυτά, μόνο ένα κερατοφυλο εχω.
'' τι φαρμακα??τα νιτρικα πρέπει να ειναι οσο το δυνατό χαμηλότερα ! |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι αυτο το ειδος προσεχε τα οσο μεγαλωνουν.δεν θα τα εβαζα σε 60 λιτρα πλεον.(την ειχα κανει τη βλακεια στο 60αρι και παραητανε νευρικο.αναγκαστηκα και το εδωσα πισω στο πετσοπ...)
"An aquarium with base dimensions of 150 ∗ 45 cm should be the smallest considered." "Though normally sold as such this species is largely unsuitable for the general community aquarium. This does not mean to say it must be kept alone, rather that tankmates must be chosen with care." "ιδανικα",τα νιτρικα πρεπει να φτανουν στο 20-25 ακριβως πριν την αλλαγη.ωστε μετα την αλλαγη να πεφτουν στο 10.και κατω απο 10 ακομα καλυτερα. |
|
|||
|
|||
![]()
Υποθέτω ότι όταν λέει φάρμακα ενοοεί αντιχλώριο βακτήρια άντε και melafix που ξέρω ότι κάνει αγωγή αυτή την περίοδο (λόγω fin rot). Το θέμα είναι ότι έχει ενυδρείο πάνω 1 χρόνο και ξαφνικά πεθαίνει ένα γκάπι την εβδομάδα!!! Γίνονται ισχνά (δεν τρώνε κτλ) και πεθαίνουν. Παίζει να φταίνε τα νιτρικά??? το 25 δεν είναι πολύ μετά από αλλαγή νερού???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppy Social Ενυδρείο | Sandrea | Γλυκό νερό - Γενικά | 61 | 16-12-11 23:14 |
ενυδρείο 7 λίτρων και guppy | iugin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 23-05-11 18:58 |
Γέννα guppy / Ελεύθερα μωρά στο ενυδρείο... | Carebean pirate | Ζωοτόκα | 12 | 21-06-06 14:22 |
ενυδρείο για guppy | Mariel | Ζωοτόκα | 23 | 31-03-06 00:51 |
Ενυδρείο για guppy. | nemo | Ζωοτόκα | 5 | 10-06-05 23:39 |