|
![]() |
#1 |
Βακτήρια μπουκαλιού
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας!
Εδώ και έναν μήνα έχω ένα ενυδρείο 15 λίτρων.Τώρα αποφάσισα να το βάλω σε λειτουργεία. Προχθές έβαλα νερό και μετα προσθεσα 5ml βακτήρια μπουκαλιού. Θα δημιουργηθούν με αυτόν τον τρόπο βακτήρια; Θέλω βοήθεια.... Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
|
Εμφανίσεις: 4036
|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην καλως ηρθες.δεν μας ειπες υπαρχει φιλτρο μεσα εχει βιολογικο υλικο;ο πιο ασφαλης και γρηγορος σχετικα τροπος για να δημιουργηθουν βακτηρια ειναι να βαλεις καποιο μπολι!τα υγρα του μπουκαλιου υποσχοντε πολλα αλλα καλο ειναι να μην τα εμπιστευεσαι.το ενυδρειο πρεπει να στρωσει και ο πιο ευκολος και γρηγορος τροπος ειναι ο παραπανω.αληθεια τι σκεπτεσαι να βαλεις μεσα γιατι ο χωρος σου ειναι πολυ περιορισμενος στο τι ζωη μπορει να φιλοξενησει με ασφαλεια!
|
|
|||
|
|||
![]()
έχε υπόψιν σου, ότι ό,τι κι αν βάλεις μέσα στο ενυδρείο από μπουκάλι είτε από μπόλι, είναι ζωντανό, και πρέπει να φάει κάτι. Αυτό είναι πολύ βασικό, γιατί εσύ θα βάζεις το μπουκαλάκι ή το μπόλι, και μετά επειδή δεν θα υπάρχει αμμωνία, θα πεθαίνει από την πείνα... Οπότε, βάζεις το μπουκαλάκι ή το μπόλι, και ρίχνεις και αμμωνία καθαρή ή τροφή για τα ψάρια (αλλά δεν είναι και το καλύτερο). Τώρα πόση αμμωνία θα βάλεις, διάβασε αυτό.http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13656
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι το ενυδρείο μου έχει μέσα φίλτρο που δουλεύει συνέχεια. Μέσα είδη έχω βάλει ένα χρυσόψαρο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μεγάλο το ρίσκο... Έβαλες το ψάρι πολύ νωρίς, πριν καλά στώσει το ενυδρείο. Τώρα αυτό που χρειάζεσαι είναι να το παρακολουθείς μην ανεβάσει αμμωνία, και φαί με το σταγωνόμετρο!!! Τι βακτήρια έβαλες???
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε δωσε καλυτερα καπου το ψαρακι μεχρι να στρωσει το ενυδρειο σου........
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έτοιμα Βακτήρια | Ex.Al.Os | Γλυκό νερό - Γενικά | 206 | 29-04-16 22:46 |
Βακτήρια και στρώσιμο | panos_auk | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 30-01-11 20:27 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |
Σχετικά με βακτήρια | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 29-10-09 21:43 |
Τι Βακτήρια να αγοράσω; | johnmarka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-04-09 08:13 |