|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα φτιχνω ενα ενυδρειο και ο χωρος που εχω ειναι συγκεκριμενος 40χ40 και υψος στου 65 ποντους και συνολικα λιτρα νερου θα ειναι περιπου 95 λιτρα!!Αυτο που ρωταω ειναι τι ηδος φιλτρου να βαλω .!Εσωτερικο;Εξωτερικο η να φτιαξω μεσα ενα μερος με τζαμι το οποιο θα μου κοψει λιτρα !!Μεσα θα μπουν γκαπι και φυτα για αρχη !!Απο φωτησμος θα μπει ενα φωτηστικο απο πανω!!
|
|
||||
|
||||
![]()
σε αυτα λιτρα εγω θα κοιταζα για εξωτερικο.ειτε ετοιμο ειτε ιδιοκατασκευη(για πιο φτηνα)υπαρχουν πολλα αναλογα θεματα στις κατασκευες στο φορουμ.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν υπαρχει δυνατοτητα εξωτερικου τοτε δε χρειαζεται να σκεφτομαστε καν τα εσωτερικα ασχετα με τα λιτρα.
Γενικα τα εσωτερικα εχουν ενα σωρω προβληματα : μπουκωνουν συνεχεια, χωρους δεν εχουν, ρυθμισεις ροης δε γινονται κτλ κτλ...
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχω τέτοιο ενυδρείο, 45χ40 και ύψος 60, δεν θα σου το προτείνω..
αν δεν το έχεις ξεκινήσει ήδη, βρές κάποιο άλλο μέρος.. Εγώ είχα τεράστιο πρόβλημα με τον φωτισμό, και τώρα έχω βάλει προβολέα.. Φιλτρο πάντως σίγουρα εξωτερικό..
|
|||
|
|||
![]()
Εχω καταληξει στη κατασκευη εξωτερικου φιλτρου και απο αυριο κιολας θα παρω το μπετονακι μεσα στο οποιο θα γινει το φιλτρο !Οσο για το χωρο δεν υπαρχει καποιος αλλος ποιο σωστος για να γινει και απο θεμα βαρους!Για φωτησμο το εχω σκεφτει να μπει απο πανω ενα φωτηστικο led και μεσα θα μπει σε καποια σημεια λεντοταινια για να μπορεσει να απλωσει το φως οποτε θα ειναι καλητερα απο καποιον προβολεα και θα υπαρχει και η δηνατοτητα να αναβουν ξεχωριστα τα φωτα!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια σχετικα με κατασκευη ενυδρειου | carlos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 04-06-11 09:42 |
βοηθεια για κατασκευη βασης ενυδρειου | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 05-04-10 22:25 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150LT ΒΟΗΘΕΙΑ. | hackintosh | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-02-08 22:10 |
Κατασκευη Ενυδρειου Απο Ασχετη(!) | notos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 17-04-06 23:12 |