|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας.Έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτό το υπόστρωμα στο ενυδρείο του; Το θέλω για φυτεμένο με φυτά εύκολα εώς μέτριας δυσκολίας.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει..αλλα μπορείς να μας πείς μερικές παιρετέρω πληροφορίες για αυτο ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το πουλάνε στο petsupermarket το 7,25κιλο 18,80 ευρώ.Το μαγαζί μου είπε ότι η εταιρεία τούς το δίνει για φυτά γλυκού νερού αλλά στο site λέει ότι είναι για marine.
|
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα..πληρης παραπληροφόρηση..αυτό που πάνε να σου πουλήσουν..ειναι αραγωνίτης(ζωντανός?) για θαλασσινό ενυδρείο..μην μπεις καν στον κοπο.....!!!!!!!!!!αν θες ευκολα και μετρια φυτα δεν χρειάζεσαι υπόστρωμα..απλα ψιλο χαλαζιακό χαλίκι..!!και μετα με ταμπλέτες για φυτά και ενα καλό λιπασμα εισαι ενταξει !
|
|
|||
|
|||
![]()
Με ένα search στο google πάντως μπορείτε να δείτε ότι δεν έχει προϊόντα μόνο για θαλασσινά αυτή η εταιρεία...
www.naturesocean.com -> www.activflora.com |
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι αυτο http://www.activflora.com/ με τη συνθεση που διαβαζω μοιαζει να ειναι κατι σαν το seachem flurite.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπόστρωμα για φυτά | tsiou9 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 12-09-12 14:00 |
Υπόστρωμα για φυτά | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 30-06-11 16:34 |
Φυτά νέος... υπόστρωμα. | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 24-10-08 21:37 |
Υπόστρωμα-Φυτά | rasbora | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-04-07 22:56 |
Φυτά σε αμμώδες υπόστρωμα | Entreri1221 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-05-03 19:33 |