|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα στην παρεαααα...!!!
![]() Καμια ιδεααα?? ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Malawi Lover : 20-09-12 στις 12:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στο θαλασσινό δεν χρειάζεσαι βιολογικό φίλτρο. Την δουλειά αυτή την κανει ο βράχος!
Φίλτρο χρειάζεσαι μόνο για άνθρακα και αντιφώς(και μόνο αν μετράς φοσφωρικά) και μόνο αν το σκίμερ δεν παίρνει υλικά. |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι....αλλαα...δεν απαντησες στο βασικο μου ερωτημααα...!
![]() ![]() Ο ανθρακας και το αντιφως...μπαινουν στο φίλτρο? Το σκιμερ ειναι απαραιτητο ε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρααα...αν κρατησω ενα φιλτρο απο αυτα που εχω (βαλω μεσα ανθρακα και σφουγγρια) και παρω ενα skimmer... Ειμαι κομπλέ απο φιλτρανση
ΥΓ...Τα σκιμμερ ξερεις ποσο περιπου κανουν?? Ξερεις καμια ιστοσελιδα (με καλες σχετικα τιμες) που να πουλαει σκιμμερ? |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα στο πιάτο τα θες?
Μπορείς να γκουγκλάρεις και να βρεις τιμές. Ψάξε και στις αγγελίες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μελετη για 60λιτρο Reef! | Malawi Lover | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 16-09-12 12:08 |
Αναβάθμιση Φωτισμού-Φίλτρανσης...Τώρα! | nazgul | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 24-05-12 09:15 |
Απορια για οξυγονωση reef... | galkito | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 15-07-10 18:20 |
Υλικά φίλτρανσης | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-11-07 01:34 |
Περί φίλτρανσης και λοιπών θεμάτων. | mad | Φίλτρανση | 151 | 10-03-07 09:00 |