|
![]() |
#1 |
ερωτηση για στρωσιμο???
![]() Αξιολόγηση:
![]() παιδια ειναι η 16 μερα απο τοτε που λειτουργει το ενυδρειο μου!οπως ειχα πει και σε προηγουμενο θεμα εριξα μεσα τις τρεις πρωτες μερες βακτηρια της sera.και μετα απο αυτο εριχνα καθε μερα λιγο τροφη!!!χθες(15 μερα)εκανα ενα τεστ με στικακια για νιτρικα και νιτρωδη και ενα τεστ με σταγονες για αμμωνια!η αμμωνια βγηκε 0,τα νιτρωδη 0 και τα νιτρικα ηταν ή 0 ή 10!!!(δεν μπορουσα να καταλαβω τον χρωματισμο οσο και αν το κοιταγα σε φως ημερας αν και πρεπει να εφερνε λιγο προς το ροζ που σημαινει νιτρικα 10).η ερωτηση ειναι η εξης:γινετε μετα απο τοσες μερες να μην εχει δημιουργηθει τιποτα απο τα τρια???(η αμμωνια ηταν σιγουρα 0 οπως και τα νιτρωδη,για τα νιτρικα δεν ειμαι σιγουρος).ποια ειναι η γνωμη σας ???
![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 5375
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιο πριν δεν είχες κάνει καμια μέτρηση να δεις αν είχες αμμωνία και νιτρώδη??
Έχεις φυτά?? Βάλε σε μια απόχη (για να μην γεμίσει το ενυδρείο) μια καλή ποσότητα τροφής, και μέτρα αύριο νιτρικά.. Αν έχει είσαι οκ..
|
|||
|
|||
![]()
δεν ειχα κανει μετρηση αλλα και παλι αφου ειχα ριξει τροφη λογικα θα δημιουργοταν αμμωνια και μετα νιτρωδη και μετα νιτρικα!ειναι δυνατον να μην υπαρχει τιποτα απο αυτα?(δεν το βρισκω λογικο)
φυτα δεν εχω μεσα μονο το χαλικι! αμα βαλω τροφη που λες θα εχω αυριο νιτρικα? |
|
||||
|
||||
![]()
η τροφες δεν ξερω ποσο καιρο θελουν για να παραγουν αμμωνια και ποση τελικα παραγουν, αλλα ενα στρωμενο ενυδρειο πρεπει να του ριχνεις 4-5 ppm καθαρης αμμωνιας και την επομενη μερα να βλεπεις μονο no3
|
||||
|
||||
![]()
Σταματα την τροφη, πετα τα βακτηρια, και ξεκινα καθαρη αμμωνια να κανεις τη δουλεια σου γρηγορα και αποτελεσματικα....χωρις να περιμενεις ποτε θα σαπισουν οι τροφες κλπκλπ
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά μετά απο 15 μέρες θα έπρεπε να μετράς αμμωνία αν δεν είχε στρώσει, εκτός αν έριχνες πολύ λίγη τροφή..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για στρωσιμο | asimakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 03-07-11 14:31 |
Ερωτηση για αμμωνια(στρωσιμο) | sefis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-04-11 18:43 |
Ερωτηση σχετικη με μπολι και στρωσιμο ενυδρειου | Μανος Θες | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 22-12-09 15:54 |
Ερωτηση για στρωσιμο ενυδρειου | bubble | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 19-04-08 15:41 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | thanky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 19-05-07 15:16 |