|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?pag...view&iID=16756
Λέει ότι είναι κατάλληλα για aquarium. Σκέφτομαι να τα δοκιμάσω. Τι λένε οι ειδικοί των φυτεμένων...;;;
|
||||
|
||||
![]()
οταν ειχα το φυτεμενο ειχα παρει απο ΙΚΕΑ μια egeria densa και το 4 απο την φωτο σου αν θυμαμαι καλα...το 4ο ελιωσε σε 1 μηνα. Η egeria μεγαλωσε και δεν καταλαβαινε τιποτα...go for it...
|
||||
|
||||
![]()
Το 3ο το αναγνωρίζει κανείς ποιο είναι...;;;
|
||||
|
||||
![]()
δλδ ειναι καλα τα ξερετε αυτα τα φυτα να παρω και εγω?ειναι ευκολα φυτα?
|
||||
|
||||
![]()
Οι τιμουλες σιγουρα ειναι σουπερ, αλλα τα φυτα του ΙΚΕΑ θελουν προσοχη κι εχουν ακουστει πολλα...
Για να πει καποιος οτι ειναι απολυτα ασφαλης πρεπει να τα εχει καμποσο καιρο σε καποιο δοχειο με αλλαγες νερου και μετα τα βαζει σε ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ασε που οσες φορες (2-3) εχω ψωνισει απο εκει δεν εχουν τιποτα,ξεπλενω απλα με νερακι και τα βαζω στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Bacopa caroliniana πρεπει να ειναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
To 4o, αν και δε θυμάμαι το όνομά του δεν είναι υδρόβιο, είναι υδρόφιλο, οπότε μην το πάρεις. Το 3ο πολύ πιθανό να είναι bacopa, εγώ έχω πάρει από εκεί μια caroliniana, οπότε υποθέτω είναι το ίδιο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλή Αρχή....... | alex siak 1986 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 22-12-10 04:44 |
Φυτά-τιμή | nashty11 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 06-09-08 10:05 |
Πως κρίνω αν η φωτοπερίοδος ειναι καλή για τα φυτά μου? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 05-12-07 12:02 |
Ζητείται ενυδρείο με βάση μαύρο χρώμα τουλάχιστον 450 λίτρα σε καλή τιμή ή προσφορά. | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 02-12-07 06:24 |