|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
31 x 22 x 22,5
Το ενυδρειο ειναι στα σκαρια ακομα! Πως σας φενετε μεχρι τωρα? Η θαμπαδα ειναι επειδη εχω τυλιξει με ζελατινα το ενυδρειο για γρατζουνιες και δαχτιλιες! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου άρεσαν τα υλικά, αλλα όχι τόσο το στήσιμο..
Μου φαίνεται πολύ στημένο, σαν παρτέρι είναι.. Θα προτιμούσα κάτι ποιό φυσικό.. Δέν ξέρω πάντως, μπορεί με τα φυτά να δείξει.. Όπως και να χει περιμένω να δω την εξέλιξη, και καλή επιτυχία ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τα φυτα θα δεσει! Τα ξυλα δεν θα φενονται και τοσο με τα φυτα που εχω στο μυαλο μου ! |
|
|||
|
|||
![]()
Έλπιζω να σου βγεί σε καλό! Πάντως εμενα μου αρεσει..καλη συνεχεια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα..θα προτιμούσα τα πισω κλωνάρια λιγο πιο ορθια και ..βεβαια ειναι και ο χώρος μικρός...τι σκεφτεσαι απο φυτα?
|
|
||||
|
||||
![]()
με τα φυτα θα δειξει σιγουρα! πολυ καλο!!!
![]() καλη επιτυχια!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν παμε καλα... | aNe | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 16-02-11 22:45 |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
IAPLC 2010 | Dimitris_Batman | Greek Aquarist's Boards | 0 | 13-10-10 17:23 |