|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα στην ποιό ωραία παρέα.Θέλω λίγο την γνώμη σας για ποιό απο τα δυο ενυδρεία που θέλω να αγοράσω ταιριάζει ποιό πολύ για Reef.Απο άποψης λειτουργικότητας,λάμπες κτλ.Είμαι μεταξύ του Juwel Rio 125 και του Juwel Lido 120;Το ενυδρείο που θα φτιάξω θα είναι γύρω στα 120-130 λίτρα.Thanks
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ ψηφίζω το lido γιατί έχει καλύτερες διαστάσεις
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα μεγαλο ενυδρειο ειναι πιο σταθερο βιολογικα απο ενα μικρο. Ναχεις υποψην σου αυτο που θα παρεις να εχει χωρο για σαμπ απο κατω, το εσωτερικο δεν κανει για reef. Πριν λιγο ανεβασα αγγελια με Juwel trigon 350. Εκεινο η καποιο αναλογου μεγεθους (200-300) θα ειναι μια καλη σταθερη αρχη για reef. Με το σαμπ στα 80.
Παντως απο τα δυο, σιγουρα το lido ναι. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ,κοιτάξτε για sump δεν το σκέφτομαι θα βάλω ενα εξωτερικό skimmer και ενα εξωτερικό φίλτρο eheim με άνθρακα και αντιφώσφορο.Φίλε Κουραμπιέ μου την αγγελία σου την είδα αλλά έχω τεράστιο πρόβλημα χώρου και γιαυτό ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα δύο.Θα καταλήξω στο Juwel Lido.Συνεχίζουμε το διάβασμα και τα ξαναλέμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη τυχη!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή ενυδρείου | lalemourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 04-07-12 14:32 |
επιλογή ενυδρείου | Nikos3 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 10-01-12 09:54 |
Βοήθεια σε επιλογή ενυδρείου. | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-04-11 14:11 |
Επιλογή ενυδρείου | Nikos3 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 22:49 |
Επιλογή + κόστος ενυδρείου | bakogiannisd | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 15-12-05 15:02 |