|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένας φίλος με Juwel 500 lt χρησιμοποιεί μπουκάλια με νερό που τα έχει στην κατάψυξη για να χαμηλώνει τη θερμοκρασία τις πολύ ζεστές μέρες.
Χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο εδώ και χρόνια και δεν έχει απώλειες. Είναι όμως σωστή σαν λύση; Το ενυδρείο του έχει μέσα αρκετές κιχλίδες, τέτρα, πλέκο και αλμπίνο κόρυ...
|
|||
|
|||
![]()
οχι δεν ειναι σωστη λυση
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι σκεφτηκα μια ιδεα τελειως ερασιτεχνικη βεβαια...
Εχω ενα ψηγειακι αυοκ/του με μετσχ/τη και για πριζα Αν λεω εβαζα το καπακι που εχει και το μηχ/μο πανω σε ενα απο τα φαν που εχω αραγε θα κανει τιποτα...να το βαζω να λειτουργει τις 7-8 ωρες της αιχμης ...αραγε θα βοηθαει ρουφωντας τον κρυο αερα απο το ψυγειο του αυτοκ/του?? |
|
|||
|
|||
![]()
Χαρά στο κουράγιο του! !
![]() όχι δεν είναι σωστή λύση ούτε για τον χομπίστα καθώς είναι ταλαιπωρία, ούτε για τις απότομες σχετικά αυξομοιώσεις που θα δημιουργούν ένα μη σταθερό περιβάλλον .. με 2-3 12άρια ανεμιστηράκια και ένα controller, σύνολο 50¤, θα έχει μόνιμη αξιόπιστη και ξεκούραστη λύση τόσο γι'αυτόν όσο και για τα ψαράκια.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ψαχνω να βρω αν η "μεθοδος ψυξης" ειναι χονδροειδεστερο λαθος ή η απαισια ψαροσουπα που εχει φτιαξει...
Ευτυχως που δεν εχουν φερει ψαρια απο αλλους πλανητες γιατι θα τα ειχε βαλει κι αυτα μεσα "ετσι για διακοσμηση". Το οτι δεν εχει απωλειες δε μου λεει τιποτα απολυτως, και στο νταχαου οσοι δεν περασαν απο θαλαμους αεριου την παλεψανε... αληθεια γιατι δεν εβαλε και μερικα θαλασσινα μεσα? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μείωση pH | Butterfly | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-02-12 13:07 |
μείωση PH με χρήση HCL ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-04-07 00:00 |
Μείωση PH και GH | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-03-07 11:11 |
Μείωση του ph | petran | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 18-07-06 08:32 |
Μείωση θερμοκρασίας νερού το καλοκαίρι | Efi | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 12-06-04 23:31 |