|
![]() |
#1 |
πως κραταμε βιολογια για μερικες μερες?
![]() Αξιολόγηση:
![]() Λοιπον,
εχω ενα 125αρι ενυδρειο το οποιο μεχρι χτες ειχε 6 κριμπενσις και σημερα εχει μονο 2 μωρα. σε μερικες μερες (1-3) θα αλλαξω ψαρια και θα μπουν αρκετα convicts. τα 2 μωρα κριμπενσις θα φυγουν σημερα βραδυ. θα ηθελα λοιπον να μου πειτε τι κανουμε με την βιολογια. πως την κραταμε ζωντανη μεχρι να μπουν τα επομενα ψαρακια? |
|
Εμφανίσεις: 5006
|
|
||||
|
||||
![]()
με αμμωνια, πως αλλιως? (εδω πιστευω συμφωνουν και οι υπερμαχοι του στρωσιματος με τροφες, αφου να συντηρισουμε το φιλτρο θελουμε, οχι τα ετεροτροφα που ετσι κι αλλιως δε θα πεθανουν σε ενα ενυδρειο που τρεχει καιρο)
Αν κανεις πολλες μερες βεβαια στο τελος θες μια καλη αλλαγη (ισως και 50% αναλογα ποσο το χεις παρακανει) γιατι θα εχουν παει τα νιτρικα στο φουλ |
|
|||
|
|||
![]()
θα χρειαστω αμμωνια ακομα και για 1-2 μερες δηλαδη? εγω σκεφτομουν να βαλω ενα απο τα χρυσοψαρα μου μεσα μιας και οι συνθηκες που εχω ειναι οκ για τα χρυσοψαρα. τι λετε? αν επιμενετε για αμμωνια θα ηθελα λεπτομερειες γιατι δεν το εχω ξανακανει.
Ακομα, θα χρειαστει να αδειασω το ενυδρειο για να το καθαρισω και να αλλαξω σεταπ, καθως το κανω αυτο τι κανω με το φιλτρο? σε κουβα με νερο απο το ενυδρειο και να δουλευει? |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν πρόκειται να βάλεις περισσότερα ψάρια από όσα είχες μπορείς μέρα με τη μέρα να αυξάνεις λίγο τη δόση. Αν έχεις ταμπλέτες βυθού, οι οποίες διαλύονται δηλαδή, προτίμησε να ρίξεις τέτοιες, αλλιώς στερέωσε την απόχη με το δίχτυ μέσα στο νερό και ρίχνε εκεί την τροφή, ώστε να την πετάξεις εύκολα μετά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογια.. | Elina | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-03-12 21:36 |
Βιολογια Φιλτρου | limo | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-03-11 20:22 |
Χαλασε η βιολογια; | aNe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 01-02-11 14:26 |
Αντιβιωτικο και βιολογια | aspygr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 18-01-11 19:33 |
βιολογια οκ? | karxarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 03-07-10 08:18 |