|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
psaxno gia fito HEMIANTHUS CALLITRICHOIDES 'CUBA' euxaristos na doso san synalagma diafora ala fita . Anarotieme ean echi wtasi sta ellenika enidryia
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει φτασει στην Θεσ/νικη
![]() Aν το καλλιεργει και καποιος αλλος ας μας πει τις εμπειριες του απο αυτο το υπεροχο φυτο . Στην φωτο το callitrichoides μαζι με riccia fluitans |
|
|||
|
|||
![]()
Περίφημα
![]() ![]() και ανάμεσα σε eleocharis parvulus: ![]() ολα αυτά σε emersed form. Εχω και λίγο στο μεγάλο μου ενυδρείο ουτε εκεί εχει πρόβλημα.
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο,
το είδε κανείς σε μαγαζί της Αθήνας ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θέλει πάρα πολύ φως απότι δείχνει ειναι αρκετά απαιτητικό. |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά πολύ όμορφο φυτό!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
πραγματι πολυ απαιτητικο ειχα παρει 2 και μου ελιωσαν μεσα σε 2 μηνες κι ας ειχα υποστρωμα, καταλληλο φωτισμο και CO2 (απο τα ψαρια). Βεβαια το νερο του κεντρου της Θεσσαλονικης δεν ειναι και το καταλληλοτερο για μεγαλη αναπτυξη φυτων.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λέτε πως το συγκεκριμένο φυτό χρειάζεται πολύ φως πόσο ακριβώς εννοείται
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γνωμη μου ειναι οτι θα εισαι μια χαρα με αυτα τα βαττ , δηλαδη απο 0,6-0,8/λιτρο , θα ειναι μια χαρα για τα πιο πολλα φυτα .
Πρεπει να δεις βεβαια και το CO2 και ολα τα αλλα , αλλα αυτο που θα ηθελα να σου πω ειναι οτι εφοσον το ενυδρειο τρεχει αυτη την στιγμη , την αλλαγη των λαμπων να την κανεις σταδιακα για να μην εχεις καμια εκρηξη αλγης και μετα τρεχεις να συμαζεψεις τα ασυμαζευτα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωστή η συμβουλή σου και θα το έκανα σίγουρα έτσι αλλά λόγο μετακόμισης το ενυδρείο θα λυθεί εντελώς και θα ξαναστηθεί με τελείως διαφορετικό configuration. Ευχαριστώ για την απάντηση.
|
|||
|
|||
![]()
Πιάνει πάνω σε ξύλο ή θέλει μόνο πάνω στο χαλίκι ;
|
||||
|
||||
![]()
Στο χαλικι ( με σχετικα μικρη διαμετρο) .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|