|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Όπως λέει και ο τίτλος "Πρόσκληση / DIY ψύξη" όποιος θέλει και μπορεί να έρθει να με βοηθήσει να τοποθετήσουμε τον Controller Θερμοκρασίας...
![]() ![]() Οι ώρες που με βολεύουν είναι κάθε μέρα μετά τις 19:00. (τα έχω προμηθευτεί όλα εκτός από ποτηροτρύπανο και blaker decker ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι διαμετρος ειναι τα ανεμιστηρια?
Φωτο απο το καπακι θελω και τον περιβαλοντα χωρο του (μεσα εξω ανοιχτο το καπακι κλπ) Ποιον controller πηρες? ΥΓ Γραψε λιστα αυτων που εχεις παρει να σου πω τι λειπει ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λίστα με υλικά που έχω
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ καλα το πας
Ποια ανεμιστηρια ακριβως πηρες? Αυτο με "τα φιλτρα αργοτερα" μας το ξαναπαν ![]() Δεν χρειαζονται ανικραδασμικες βασεις. Παρε ροδελες ελαστικες ή σιλικονης για τις βιδες. Φιλτρα σκονης αλουμινενια εχει στο eshop (μονο 80αρια). (για 120αρια εχει στην πατρα στο eworld.com - δεν ξερω απο καταστηματα που δεν εχουν σελιδα στο ιντερνετ τι παιζει) Ποσο ψιλο ειναι το καλωδιο??? Δεν πιστευω σαν του τροφοδοτικου? Το παχος που εχουν τα οχταρακια ή οπως αυτο των θερμαντηρων ειναι ΟΚ. Θερμοσυστελλομενο εχεις αντι για μονωτικη που ξεκολλαει με τον καιρο? Αν εχεις σκοπο να χρησιμοποιησεις ταιστρα θελεις το ενα τουλαχιστον θηλυκο φις να ειναι σουκο, για να μπορει να μπει χρονοδιακοπτης που ειναι σουκο. Τρυπανι, ποτηροτρυπανο 80αρι κλπ εχω εγω. Δεν εχω μεσον ομως. Αν εχεις εσυ και ερθεις να με παρεις απο ανω καλαμακι μπορω να σε βοηθησω.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι αυτα τα konig
Σου γραφω ποσο παχος κανει κανει Τοτε περιμενε κανεναν απο εκει κοντα ![]() Η δυσκολια να το κανεις μονος σου ειναι στα ηλεκτρολογικα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηράκια για ψύξη! | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 03-08-10 14:13 |
Ψύξη vs T5 | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 01-07-07 07:37 |
Ψύξη | spookie | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-06-07 14:21 |
Ψύξη Η/Υ...!!! | Apostolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-05 14:49 |