|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια θελω να παρω κοκατιλ ή ευρωπαικο παπαγαλακι ,εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο γιατι το κοκατιλ που πηρα τηλκ σε διαφορα πετ σοπσ ξεκινανε απο 35 και τελειωνουν 60 ευρω ενω το ευρωπαικο εχει 13 ευρω ,Που ρωτησα και τα δυο θελουν εκπαιδευση για να καθονται στο χερι πιστευω θα τα καταφερω επισης μου ειπαν κατι για κοψιμο φτερων για να μην μπορει να πεταξει αυτο ειναι κακο για τα πουλια ?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ευχαριστω πολυ και αν θελεις να σε κανω αντ ?
------------------------- Τα ειδα μαλλον θα παρω κοκατιλ αλλα και παλι να του κοψω τα φτερα και ειναι ευκολη η εκπαιδευση τουλαχχιστον θελω να καθεται στο χερι μου
Αχχχ....αυτά τα guppies !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη renaki17 : 03-06-12 στις 13:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
το πουλί που θα διαλέξεις να είναι μικρό σε ηλικία και να είναι ήρεμο(να μη τρομάζει εύκολα) για να είναι πιο εύκολο να το εκπαιδεύσεις όσο για τα φτερά αν τα κόψεις όσο πρέπει δεν παθαίνει τίποτα το πουλί όπως συμβαίνει και σε εμάς με τα νύχια μας.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το κοψιμο των φτερων ειναι οπως στα περιστερια! το εκανα κι εγω στην αρχη στα παπαγαλακια μου! τους εκοψα λιγο τα φτερα,ωστε να μην μπορουν να πεταξουν! μετα απο κατι μηνες,αρχισαν να αλλαουν φτερωμα και να πεφτουν και τα κομμενα φτερα!στην θεση τους βγηκαν καινουρια και φυσικα "ολοκληρα"! ετσι μετα πετουσε κανονικα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α δηλαδη να του τα κοψω και να ρωτησω εγω θελω να καθεται στο χερι και στον ομω μου θα ειναι δυσκολο αμα δεν βρω ημερο και πως θα καταλαβω αμα ειναι ημερο και το δακτυλιδι του τι πρεπει να λεει γιατι κατι ακουσα οτι πρεπει να 09
------------------------- Επισης οταν ξαναβγαλουν που μπορω να παω για να του τα ξανακοψει γιατι δεν θελω να πεταει για να μην μου φυγει και γιατι δεν θελει η μαμα μου επισης παιδια μπορειτε να μου πειτε για την εκπαιδευση του στο να καθεται στο χερι και στο ομω γενικα επισης θα ηθελα να μοπυ πειτε τις πρωτες μερες τι να κανω για να κερδισω την εμπιστοσυνη του αλλα και γενικως οταν το παρω τι θα κανω επισης αποφασισα κοκατιλ θα παρω
Αχχχ....αυτά τα guppies !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη renaki17 : 03-06-12 στις 18:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω να μην έχεις ποτέ εσύ η κάποιος δικός σου την ανάγκη από αναπηρικό καροτσάκι..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|