|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια θα ηθελα να φτιαξω κατι σαν συντριβανακι για μια παιδικη πισινουλα και να βγει καλο κι ευκολο και για τα ενυδρεια. δηλαδη κατι που θα παιρνει το νερο απο μεσα και θα το πεταει (χωρις μεγαλη πιεση) παλι μεσα. το μηχανακη φυσικα να ειναι εκτος νερου. κατι σαν βρυση φανταστειτε αλλα να ανακυκλωνει το νερο. ξερει μηπως καποιος το πως?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να πάρεις από leroy merlin (ή κάποιο αντίστοιχο, πάντως είναι το πιο οικονομικό που έχω βρει) αντλία για σιτριβάνι, και επιλέγεις ένταση, ύψος, λίτρα ανά ώρα κλπ
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω καν τι ειναι αυτη η αντλια. υπαρχει δηλαδη ειδικη αντλια για συντριβανι? οταν λες φθηνη? με κανεναν κυκλοφορητη δε γινεται?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε θυμάμαι σίγουρα, πρέπει να έχει και με γύρω στα 50 ευρώ, είναι η ίδια που χρησιμοποιούν και για καταρράκτες κλπ, ανάλογα με το ύψος που μπορεί να βγάλει το νερό. Δεν ξέρω αν κάνει κυκλοφορητής.
|
|
|||
|
|||
![]()
δε μου κανει κατι τετοιο. ψαχνω για κατι πολυ πιο απλο και DIY για αυτο κι εγραψα εδω
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα θεραπεια με συντριβανι θα κανεις ?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|