|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά! Θέλω να μου πείτε οτι ξερετε για αυτά τα δύο είδη ψαριών:
1)Pigeon Red Discus 2)Red turquoise Discus |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
![]() Δεν πρόκειται για είδη αλλα για χρωματικές ποικιλίες (strain).... Παρε ενα τηλεφωνο τον Αποστόλη (Υδατινος κόσμος) παντα έχει πολλα strain το θεμα είναι να είσαι καλα προετοιμασμενος για τους δίσκους γιατί δεν είναι από τα πιο "εύκολα ψαρια! Χρειάζεσαι πολλα λίτρα πολύ βιολογία κατά την γνώμη μου όσμωση και πολύ μα πολύ διάβασμα... Μη βιάζεσαι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Γιώργο!
![]() ![]() Όπως είπες χρειάζονται μπόλικα λίτρα! Θελω να βαλω 3-4 δισκάκια (απ'τις αποχρωσεις που σου ειπα) σε ένα ενυδρειο 120 λίτρων...! Είναι καλά ή ειναι μικρό για δισκάκια??? Επίσης...ξερω πως ειναι ακετα δ'υσκολα ψάρια...γι'αυτο και ζητησα τις γνωσεις σας.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απο τη μια συμφωνεις οτι θελουν πολλα λιτρα και απο την αλλη θες να στριμωξεις 4 δισκους σε 120 λιτρα. ξεχωρα οτι θες να βαλεις και αλλα ψαρια μαζι (ημαρτον παναγια μου, τι διαβαζουμε κυριακατικα).
τι να πω δεν παιζεσαι με τιποτα. |
|
|||
|
|||
![]()
Απ'οτι βλεπεις δεν ξερω απο δισκακια! Γι'αυτο ρωταω! Για να μαθω...!
|
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει ξεχωριστη κατηγορια για τους δισκους και εχει τα παντα μεσα.
απλα την επιλεγεις και ξεκινας το διαβασμα. με το να ανοιγεις καινουρια θεματα και να ρωτας για κατι που ειναι δεδομενο η να κανεις του κεφαλιου σου αφου σου εχουν προτεινει τι ειναι το σωστο (βιαζεσαι παρα πολυ, σκεφτεσαι για δισκους, απο τι στιγμη που δεν ξερεις τι σημαινει στρωσιμο) δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασχοληθει κανενας μαζι σου, οση βοηθεια και να ζητησεις. σου εχουν πει ολοι να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟ, εσυ τι εκανες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα Δισκάκια μου! | Helen | Δίσκοι | 43 | 23-05-12 18:04 |
Τα δισκάκια μου! | chrismous | Δίσκοι | 15 | 20-05-10 18:07 |
Τα Δισκάκια μου! | JONNY | Φωτογραφίες μελών | 2 | 25-11-07 16:53 |
Δισκάκια | faxkosit | Δίσκοι | 40 | 02-07-03 15:20 |