|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.
κσεκινισα νεο ενυδρειο 75 λυτρα. ειμαι ακομα στο στρωσιμο αλλα εχω ενα προβλημα. εχω αυξημενο PH και τα ξαρια που θελω να βαλω αργοτερα μεσα θελουν ποιο χαμηλο.μπορει καποιος να βοηθησει σας παρακαλω? ------------------------- επισης για να μετρισο GH/KH πρεπει στο σολιναριο να αλλαξει χρωμα ολο το νερο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karterhs : 23-05-12 στις 00:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρια θελεις να βαλεις?
Το νερο μπρορεις να το μαλακωσεις με τυρφη ή με Α\Ο |
|
|||
|
|||
![]()
θελω να βαλω neon-tetra τα οποια χριαζοντε ph μεχρι και 7,5 και το ενυδρειο εχει Ph 8
|
|
||||
|
||||
![]()
δε διαβασες το ποστ μου?
επισεις ποιος σου ειπε πως τα νεον θελουν 7,5? χαμηλα ph θελουν, αλλα αυτα αστα για μετα το στρωσιμο, τωρα απλα δε σε ενδιαφερει το ph (Η λεξη "μεχρι" σηκωνει πολυ κουβεντα) |
|
|||
|
|||
![]()
sorry δεν το διαβασα το 2ο post ειμαι στην 2η βδομαδα στρωσιματος.
ευελπιστω να πεσει το PH.σε site διαβασα οτι θελουν 7,5. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα ηλπηζα να ανεβει! παλι σε ρωταω ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΣ PH ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΩΣΙΜΟ?
|
|
||||
|
||||
![]()
αφου ξεκινησες στρωσιμο δε χρειαζεται να μετρας ph, ποια η ουσια της συγκεκριμενης μετρησης αν ριχνεις μεσα αμμωνια που ειναι ετσι κι αλλιως αλκαλιο?
Οταν τελειωσεις το στρωσιμο και κανεις μεγαλη αλλαγη τοτε ειναι που θα αρχισεις να κανεις τετοιες μετρησεις, αλλιως απλα πετας τα τεστ χωρις λογο. Δε ξερω πως στρωνεις και σε ποια φαση εισαι αλλα επι του παροντως τρια πραγματα σε ενδιαφερουν: Αμμωνια, no2, no3. Αν εισαι δε στην πρωτη -δευτερη βδομαδα πχ δεν κανεις ουτε τεστ no2, no3 γιατι ειναι ασκοπο. οταν αρχισει να τσιμπαει η αμμωνια προς τα κατω κανεις και no2 και στα τελειωματα μετρας και no3. Οταν δε ολοκληρωθειο ο κυκλος του αζωτου τοτς ξαναμιλαμε γιοα ph και σκληροτητες. Καλη υπομονη btw ειναι θετικο να βλεπεις υψηλο ph στο στρωσιμο οπως και το να ειναι λιγο τσιμπιμενη η θερμοκρασια γιατι βοηθας να στρωσει καλυτερα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ GH... | takisgoa | Tanganyika | 8 | 24-02-11 01:31 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | aggelospap | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 24-02-10 22:02 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 14-07-09 14:56 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |