|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καταρχήν καλημέρα σας παιδιά ,
λόγω υποχρεώσεων θα πρέπει να λείψω από το σπίτι για 5 με 7 μέρες... έχω περίπου 20 γκαπακια και 2 πλατυ... ανουμπια κερατοφυλλο και μπαμπου μέσα στο ενυδρείο... τι μπορώ να κάνω? κάνω ότι και στους δίσκους( χαμηλώνω θερμοκρασία σβήνω φώτα και θα αντέξουν?η πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?)
|
||||
|
||||
![]()
εγω στο ενυδρειο μου που εχω εντλερ τα εχω αφησει 8 μερες χωρις τροφη και δεν επαθαν τιποτα
μειωσα τις ωρες φωτισμου αλλα την θερμοκρασια την ειχα σε φυσιολογικα επιπεδα |
|
||||
|
||||
![]()
εμένα η θερμοκρασία είναι κοντά στους 26-27... να την πάω 24?
|
||||
|
||||
![]()
το ειχα διαβασει απλως ειναι λιγο ιδιετερη η δικη μου περιπτωση γιατι εχω 2 γκαμπινες ετοιμογεννες!
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει προβλημα
και εγω οταν ειχα επιστρεψει ειδα και νεογενητα! αν τρεχει αρκετο καιρο το ενυδρειο σου σιγουρα θα υπαρχουν καποιοι μικροοργανισμοι μεσα οι οποιοι θα αποτελεσουν τροφη για τα ψαρακια σου |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα και μπορεις να την πας στους 24 βαθμους απο τη στιγμη που ειναι μεσα στα επιτρεπτα πλαισια για τα ψαρακια σου!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
4 μερες αταιστος | akis7 | Διατροφή | 5 | 24-06-10 22:40 |
Σε 3 μερες αναπαραγωγη.....!!! | apolonistis | Bettas | 7 | 21-01-09 11:56 |
4 μερες μετα | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 28-01-08 18:00 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
μονομαχοι αρρωστοι χωρις τροφη!!! | johnpalavos | Bettas | 29 | 13-12-07 11:35 |