|
|
|||
|
|||
![]()
Πριν λιγο παρατηρησα οτι ενα απο τα πλατυ μου ηταν νεκρο ανασκελα στο χαλικι. Το απογευμα που τα τάισα ηταν μια χαρα κινητικο και εφαγε κανονικα. η ουρα του δεν ειχε τιποτα και μολις εκανα μετρησεις και δεν εχω ουτε αμωνια ουτε no2 τι παιζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα.
Χωρις πληροφοριες σιγουρα δεν γινεται τιποτα. Με πληροφοριες ισως εντοπιστει το θεμα. ------------------------- Υπαρχει μια κατηγορια στα θεματα γλυκου, "ασθενειες". Εκει στα υπομνηματα εχει και μια φορμα διαγνωσης που γινεταi copy paste και συμπληρωνεται
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 30-03-12 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου την ξερω την φορμα απλως δεν εχει κατι που μπορω να συμπληρωσω που να βοηθησει γτ ολα ειναι ιδανικα στο ενυδρειο(ετσι πιστευω δηλαδη και ετσι λενε οι μετρησεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ολα ειναι ιδανικα, ή πεθανε απο γηρατεια ή ηταν ηδη αρρωστο πριν μπει στις ιδανικες συνθηκες.
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου ελπιζω να μη εξελαβες οσα ειπα νομιζοντας πως τα ειπα με ειρωνικο υφος προς θεου. δεν ειμαι παντογνωστης και για αυτο ειμαι εδω να ρωταω. απλως με τη φορμα δεν εχει κατι αλλο να συμπληρωσω εκτος απο οσα ειπα. καποιος αλλος που να μου πει τι μπορει να φταει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν το εξελαβα ως ειρωνια.
Εδωσα απλα την δικη μου "διαγνωση", βαση των στοιχειων που ειχα και μονο αυτων (και τα οποια εξελαβα ως εξακριβωμενα και αξιοπιστα για να μπορω να κανω τη "διαγνωση"), και μονο απο τα οσο λιγα γνωριζω για ασθενειες γενικα (αφου δεν ειμαι ιχθυοποθολογος).
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΙ | HLIASKR | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 09-07-11 11:25 |
Θανατος πλατυ και Επιθετικό Guramy | gdimit | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 26-04-11 08:53 |
Θανατος πλατυ και Επιθετικό Guramy | gdimit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-04-11 01:36 |
θανατος | nikos6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-11-09 09:44 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |