|
![]() |
#1 |
προς ενημερωση μου!
![]() Αξιολόγηση:
![]() θελω βοηθεια για καποια πραγματα!το ενυδρειο μου ειναι μικρουλη 30l!εχω ενα φιλτρο με ενα μαυρο σφουγγαρι(μαλλον ανθρακα πρεπει να ειναι),θερμοστατη,θερμομετρο κ αεραντλια!εχω ενα μαυρο χαλικι κατω,μια σταμνα μικρη κ κατι μαλλον πυλινο που απεικονιζει ενα βραχακι με κατι φυτα!εχω το ενυδρειο κανα χρονο τωρα κ εχω βαλει κατα καιρους πολλα ψαρια τα οποια μου τα προτειναν τα pet shop κ απ'οτι φανταζεστε ολα πεθαιναν δυστυχως κ δεν ηξερα τι να κανω ωσπου βρηκα εναν υπευθυνο επαγγελματια κ μου ειπε καποια πραγματα κ απο τοτε παω καλα!τι δηλαδη?εχω μεσα 2 νεον με μπλε γραμμη,3 νεον με πορτοκαλη γραμμη 1 γατοψαρο πολυ μικρο που δεν μεγαλωνει στρουμπουλο κ μια γαριδα μικρη κοκκινη τα εχω κανενα 3μηνο κ ολα κυλανε ομαλα!σχηματιζετε ομως λιγη αλγη που κ που στα τζαμια κ καμπωση στη σταμνα απ'οπου δεν καθαριζει κ ολας!ακομα κανω αλλαγη νερου με σκουπα αλλα δεν καθαριζει ποτε τελειως ο βυθος!ειναι ολα αυτα φυσιολογικα?
|
|
Εμφανίσεις: 6434
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσιολογικοτατα. Ασε και λιγη αλγη πανω στην σταμνα θα φενεται πιο φυσικη, λες και ειναι εκει χρονια, βεβαια για μενα θα ηταν καλητερο καμια πετρουλα και καμια ριζα αλλα οκ! Στα τζαμια φευγει πανευκολα με μια ειδικη ξυστρα γι' αυτη την δουλεια. Ταιζε λιγο και κανε καμια μετρηση του νερου με υγρα τεστ για να βλεπεις αν εισαι ενταξει απο τιμες (αν δεν εχεις κανει ειδη)! Κοιτα αν περνει το φιλτρο σου βιολογικο υλικο μεσα στον χωρο που εχει τα σφουγγαρια, εστω και λιγο θα κανει δουλιτσα...
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες πετρουλα κ ριζα τι εννοεις?τι θα προτεινες?εχω κατι τεστ σε στικ κ με βγαζουν φυσιολογικο!την καθαριζω την αλγη απο παντου με κοινο σφουγκαρι κουζινας(λαθος ειναι?) ειμαι αρκετα ασχετος κ μου ακουγοντε λιγο κινεζικα!εχω πολλα να μαθω....
το φιλτρο ειναι πολυ μικρο τι βιολογικο υλικο μπορω να βαλω?σαν διατομη εχει 2 θαλαμες που εποικινονουν,η μπροστα περνει το νερο κ το στελνει στη 2η οπου εχει το σφουγκαρι κ απο πανω εχει την αντλια απ'οπου τραβαει κ διωχνει το νερο! |
|
||||
|
||||
![]()
Στην περιπτωση σου επειδη μαλλον το φιλτρο σου ειναι σαϊμπαμπα και δεν εχει σχεδον καθολου χωρο εσωτερικα, καλη λυση ειναι να βαλεις καμια πετρα ηφαιστιακης λαβας γιατι βοηθαει στην βιολογια λογο της μορφολογιας της.
|
||||
|
||||
![]()
αν εννοεις την μαρκα ειναι aquael,αυτη φανταζομαι μπαινει χυμα μεσα στο ενυδρειο κ την ζηταω στα pet shops,ετσι?εχει σημασια το μεγεθος?
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδή είναι μικρό το ενυδρείο μη βάλεις μεγάλη πέτρα γιατί θα φαίνεται πιο μικρό. αν μπορείς ανέβασε καμιά φώτο από το ενυδρείο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενημερωση | VEZIRAKOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 0 | 02-07-11 03:13 |
Ενημερωση για Κιχλιδα | knik | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 01-04-08 11:19 |
ενημερωση | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 9 | 26-07-06 14:17 |