|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το μονο που θα παθει.... είναι να φουντώσει περισσότερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aμα την αφησω ετσι εννοεις? Μπορει να ειναι και christmas απλα δεν εχει κανει αυτο το φουντωμα. Βεβαια ισως να πρεπει να υπαρχουν και προυποθεσεις για να το κανει. Και ο ανθρωπος που μου την εδωσε δεν του ειχε φουντωσει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Christmas είναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ενα μηνα... δεν θα την αναγνωρίζεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ο ανθρωπος που μου την εδωσε. Σε ευχαριστω Μιχαλη παρα πολυ. Μαρεσει πολυ το φυτο. Τωρα ρωτησα για το αν ειναι christmas για τους λογους που ειπα πιο πανω. Ισως για να φουντωσει να θελει περισσοτερο χρονο ή και αλλες συνθηκες φωτισμου - διοξειδιο κλπ.
------------------------- Για να δουμε... ![]() Οποτε δεν της κανω κουρεματακι ετσι ή ισως την παιρνω λιγο αυτα που εξεχουν μονο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 25-03-12 στις 22:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα ειναι christmas????
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εμένα τώρα που τη βλέπω για java μου κάνει
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |
EΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΑΙ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ" ΦΥΤΩΝ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:59 |