|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα! Να ρωτησω σε χαλικι 3-5mm μπορω να βαλω cory η θα τραυματιστει? Καποιο αλλο ψαρι βυθου δεν θα με βολευε γιατι δεν εχω πολλα λιτρα (70 μικτα). Η αν υπαρχει κατι αλλο παρακαλω πειτε μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι στογγυλεμενο χωρος αιχμες το χαλικι, δεν θα τραυματιστουν.
Ομως θα χασεις ολο το θεαμα απο τα κορυ.
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα ειναι πολυ δυσκολο να κανω αλλαγες στο χαλικι... Γαμ...το και μαρεσουν τα cory. Αφασια οταν σκαβουν! Καποιο αλλο γατοψαρο, ισως ελαχιστα μεγαλυτερο που ισως να ειναι καλυτερα με το χαλικι να υποθεσω ειναι απαγορευτικο για τα λιτρα μου?
2012-03-19 22.45.02.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
δε νομιζω να βρεις ευκολα καποιο να σκαβει στο χαλικι.γιατι ειναι αργα να το αλλαξεις;αφου δε τα εχεις βαλει ακομα,ανετα το αλλαζεις.αφου σαρεσουν τα κορυ αλλαξε το και βαλε αμμο να μπορεις να τα κρατησεις σωστα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω φυτεψει φυτα, εχω βαλει γκαπυ, μουχουν γεννησει κιολας... Οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι αρκετα δυσκολη και επιπονη για ψαρια διαδικασια... Δεν θα ειχα που να εβαζα τα ψαρια ετσι κιαλλιως...
|
|
||||
|
||||
![]()
α ενταξει αφου εχεις και Guppy,ετσι κιαλλιως δε θα ταιριαζανε στο νερο σου.δεν πειραζει,αργοτερα.η αν στησεις δευτερο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TI CORY? | stelios_ant | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 24-03-10 13:59 |
Περι cory... | drbig | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 26-02-10 19:23 |
Cory -Αναγνώριση.... | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 01-10-07 10:39 |
Προβλημα με cory's | heiko27 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 42 | 17-01-07 10:05 |
Cory & Fry | a$wto$ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 15-11-04 22:27 |