|
![]() |
#1 |
νεογεννητα guppakia
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημερα! Ειμαι νεος στον χωρο και στο φορουμ και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις... Αρχικα το ενυδρειο μου τρεχει 4 ημερες με μπολιασμα και ενα χαρεμακι γκαπυ. Βιαστηκα μαλλον να τα βαλω γιατι δεν εχω βαλει ολα τα φυτα ακομα και γενικα θελω να το ''τακτοποιησω λιγο τον βυθο αλλα προεκυψε... γεννα. Θελω να αλλαξω θεση σε ενα-φυτα και να βαλω κι'ενα καινουργιο αλλα πως θα το κανω αυτο με 2-3 (τοσα μαλλον μεινανε) νεογεννητα μεσα? Αν ζησουν εννοειτε... Επισης δεν εχω φυτεψει καλα ενα φυτο με αποτελεσμα η μιση ριζα να ειναι εξω... Υπαρχει προβλημα?
Για να υπαρχει μια εικονα για το ενυδρειο, Ειναι 70l (θεωρητικα, μετα το χαλικι και τη διακοσμηση μπηκαν περιπου 50l νερο) και μετα το μπολιασμα οι μετρησεις πανε αρκετα καλα βασει αυτων που εχω διαβασει και επισης εχω ενα κοντο φυτο με πολλα κλαδακια που κρυβονται μεσα τα μικρα και λιγο κερατοφυλλο φυτεμενο (ξερω χαλαει..) συν κατι anubies, vallisneries και ενα αλλο που δεν ξερω τι ειναι... |
|
Εμφανίσεις: 9715
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!
κατ'αρχην,δεν μας λες πολλα για το ενυδρειο σου! τι εννοεις οταν λες οι μετρησεις πανε καλα; αν θελεις γραψε τις μετρησεις,να σου πουμε περισσοτερα! γιατι σε αγχωνει το να βαλεις φυτα,ή να ξαναφυτεψεις καλυτερα καποια αλλα; λογω των μικρων; αν ναι,δεν υπαρχει θεμα και για την ακριβεια ειναι καλυτερα να βαλεις καποιο ακομα φυτο,να γλιτωσουν οσο το δυνατον περισσοτερα! τι θερμοκρασια εχεις; τι διακοσμηση εχεις; το κερατοφυλλο αστο να επιπλεει!οχι για να μην χαλασει,αλλα γιατι θα προσφερει κρυψώνα στα μικρα! βγαλε μια φωτο να σου πουμε για τα φυτα! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τωρα θα ειναι ενταξει τα μικρουλια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη carvefish21 : 19-03-12 στις 23:59 Αιτία: αλλαγη photo |
|
|||
|
|||
![]()
Πηρα τροφη σε σκονη για τα μικρα. Μπορειτε να μου πειτε ποσο να ριχνω?? (το λιγο ειναι σχετικο, θα ηθελα κατι πιο συγκεκριμενο...)
Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν εχω ριξει ποτε σκονη στα μωρα. τους ετριβα το φιλαρακι καλα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το πλοιο τι κανει εκει μεσα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φαρμαο για platy νεογεννητα | Gojoy | Ζωοτόκα | 7 | 24-01-12 01:03 |
νεογεννητα pseudotropheus acei | aris2 | Malawi | 6 | 21-04-09 09:15 |
Guppakia με red eyes tetra ?? | GERR | Ζωοτόκα | 1 | 01-05-08 13:30 |
Πως Συμπεριφερομαστε Στα Νεογεννητα? | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-10-05 23:42 |
Νεογεννητα Aulonocara Baenschi | Makis M | Malawi | 4 | 30-11-04 01:26 |