|
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι να κολλησω το παρακατω πλαισιο σε ενα ενυδρειο, για να γινει εσωτερικο φιλτρο, ειναι σωστη η διαταξη των υλικων οπως το εχω υπολογισει;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κανενας δεν ξερει ρε παιδια αν θα δουλεψει σωστα;
Μηπως τωρα; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aκριβώς έτσι είναι και το εσωτερικό φίλτρο στο κινέζικο 60αρι μου !
Μόνο που δεν είναι κολλημένο στο τζάμι αλλα εχει δική του πλάτη (Οπότε στο καθάρισμα το βγάζεις ολόκληρο) Εσύ πως θα το καθαρίζεις?....θα δίνει "χερι" ? Θα μπορέσεις να το κολλήσεις σωστά-ερμητικά στο τζάμι? Κατα τα άλλα δε βλέπω γιατί να μη δουλέψει.
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν κολλημενο με σιλικονη στο πλαινο τζαμι του καρφουρισιου, και ετσι ελεγα να το κανω και εγω.
Η ερωτηση μου ηταν κυριως για την σωστη σειρα των υλικων. Εσυ βγαζεις ολα τα υλικα οταν το καθαριζεις, η μονο τα σφουγγαρια;
|
||||
|
||||
![]()
Στην εισαγωγη(1ο διαμερισμα)μην βαλεις σφουγγαρι,αλλα τον θερμοστατη.Στο 2ο και το 3ο οπως το εχεις(εγω δεν θα εβαζα σφουγγαρι πριν τον κυκλοφορητη,ισως ενυδρειακο βαμβακι).
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως μόνο τα σφουγγάρια...
αλλά κατά -αραιά- διαστήματα και τα υλικά και την αντλία και τα κατακάθια του κουτιού Στο δικό μου υπάρχει σφουγγάρι μόνο πάνω απ το siropax στο μέρος της εισαγωγής υπάρχει μόνο ο θερμοστάτης
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στο δικό μου 96άρι το έχω έτσι :
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια βοηθεια για εσωτερικο sump | johnm62 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 08-06-11 13:31 |
εσωτερικο σκιμμερ? | GODLIGHT | Φίλτρανση | 13 | 30-08-09 19:58 |
εσωτερικο φιλτρο | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 06-01-08 12:32 |
εσωτερικο παρασιτο? | panos84 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 24-07-05 21:38 |
εσωτερικο φιλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-11-04 23:38 |