|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια! εδω και δεκα μερες δυο απο τους δισκους που εχω εχουν σκουρινει πολυ σε ολο το σωμα ακομα και τα ματια τους, δεν ερχονται κοντα οταν ταιζω και φυσικα δεν τρωνε. εχετε ναα μου προτεινετε καποια θεραπεια; το ph ειναι 6, kh 0 , gh 3, no2 0, no3 0
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμπληρωσε την φορμα και αν μπορεις βαλε φοτο
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα λιγο δυσκολο να βαλω φωτο, μου κανει εντυπωση γιατι τα ψαρια δεν εχουν μπαρες απλα εχουν σκουρινει και στην αρχη σε μπερδευει και δεν δινεις σημασια αλλα μετα εισαι σιγουρος οτι προκειται για ασθενεια
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρ'αυτα πρεπει τουλαχιστον να συμπληρωσεις την φορμα τα στοιχεια που δινεις ειναι πολυ λίγα.Ουτε αλλαγες μας λες ουτε λιτρα του ενυδρειου ουτε για τι ηλικια ψαρι μιλαμε ουτε θερμοκρασια ουτε τιποτα.Για αυτο επιμενω να συμπληρωσεις την φορμα αλλιος οτι και να πουμε μιλαμε στον αερα τελιως
|
|
||||
|
||||
![]()
για βοηθησε που θα βρω φορμα;
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ασθενεια? | Petran22 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 20-01-09 11:42 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ;;;;; | γιωργος χαλκιδαιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-11-08 05:21 |
ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΒΡΑΧΟΥ(;) | g4x4 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 01-08-08 14:23 |
Ασθενεια... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-07 10:28 |
τι ασθενεια?? | Mariel | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 16-11-05 18:27 |