|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Kalispera,xthes to messimeri evala sti gennistra mu to xiphohporus mu giati parafouskwse.Apo tin wra pou ton ekana tin allagi den polukounietai kai simera pou ton eriksa fai den efage...Ti na kanw?Einai h 1h genna kai den kserw pramata.Opoiadipote pliroforia dekti.Euxaristw!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρά, γράψε με ελληνικούς χαρακτήρες γιατι είναι κανόνας του φορουμ.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=60031 αν ο υπολογιστής σου ή το κινητό δεν τους υποστηρίζουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν εχεις φυτα και μεγαλο ενυδρειο,θα ζησουν αρκετα μικρα! κανε και μια παρουσιαση,δωσε μας παραπανω στοιχεια,λιτρα κλπ! πως εισαι σιγουρος οτι ειναι εγκυος; |
|
||||
|
||||
![]()
σ ευχαριστω φιλε για την πληροφορια απο εδω και περα ελληνικα.Λοιπον το ενυδρειο μου ειναι 80Λ εχω μεσα πολλα φυτα και καταλαβα οτι ειναι εγκυος επειδη φουσκωσε απο κατω τον εχω καιρο και ξερω πως ηταν επισης σκουρινε αρκετα..
|
|
||||
|
||||
![]()
το αν ειναι εγκυος ..δεν θα το καταλαβεις μονο απο το αν φουσκωσε..αλλα κ απο το αν εχει δημιουργηθει ενα μαυρο ''τριγωνακι''ακριβως κατω και πισω απο την ουρα...πισω απο την κοιλια..το οποιο δηλωνει την υπαρξη νεογνων...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως γι'αυτο ρωτησα!
πολλοι χομπιστες,μπερδευοντε κι ενω το ψαρι εχει δυσκοιλοιοτητα (πχ) ή dropsy (πχ),χανουν πολυτιμο χρονο περιμενοντας το ψαρι να γεννησει! δεν λεω οτι το συγκεκριμενο ψαρακι δεν ειναι εγκυος,αλλα αν μπορει ο φιλος μας,ας ανεβασει μια φωτο να το δουμε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια το ψαρακι εχει αυτο το μαυτο τριγωνακι κατω στη κοιλια σχεδον ιδιο με αυτο της φωτογραφιας....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Provlima me to ksilo-diakosmitiko... | ronjones | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 09-06-09 22:23 |