|
|
||||
|
||||
![]()
τι γνωμη εχετε για την aqua medic easy line 90??
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτη εχω και εγω,για μικρα ενυδρεια ειναι μια χαρα.ποσο την αγορασες?
|
|
||||
|
||||
![]()
και αυτη ειναι ενα καλο μοντελο http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=29858
|
||||
|
||||
![]()
αλαν και τσουμ εχω δει και της 2 και ειναι πολλυ καλες φυσηκα με λιγα λεφτα παραπανω αυτη που εχει ο τσουμ φωτο ειναι καλητερη αλλα τσουμ προσεξες οτι το πεμπτο σταδιο ειναι προαιρετικο και εχει και σχετικα μεγαλη διαπερατοτητα στην εργοστασιακη μεβρανη.επισης βρηκα μια aqua medic 40 ευρω ενος ετους απο συνχομπιστα και την εκλεισα η οσμωση του τρεχει περιπου ενα χρονο tds δεν ξερω θα μετρησω οταν την παρω τι λετε αξιζει?
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω ποσο θα στοιχισει το σερβις, ρωτα παντως ποσο κοστιζουν τα φιλτρα, πιστευω θα συμφερει.εγω την ειχα παρει καινουρια 150ε.
|
|
||||
|
||||
![]()
προσωπικα θεωρω οτι οταν 60 εχει καινουρια θα πρεπει μεταχειρησμενη να εχει τα μισα 30δηλαδη.
ομως αν η μεταχειρησμενη θελει αλαγη στα προ φιλτρα θα δωσεις αμεσως αμεσως 20 ευρω.και αν θελει και μεμβρανη (το τραβαω λιγο τωρα)θα δωσεις αλλα 30+ευρω. η αποφαση δικια σου και κατι αλλο για γλυκο νερο τη θελεις η για θαλασινο?
|
||||
|
||||
![]()
H Αquamedic Easy Line 90 εχει ουσιαστικες διαφορες απο τη Aquariopure 50 GPD :
1) Η μεμβρανη της AQUAMEDIC παραγει 90 λιτρα το 24ωρο ενω της AQUARIOPURE 190 λιτρα το 24ωρο 2) Τα δυο προφιλτρα της AQUAMEDIC ειναι 2 x 10'' ενω της Aquariopure ειναι 2,5'' x 11'' (μεγαλυτερα δηλαδη) Αναφορικα με την ποιοτητα κατασκευης, θα πρεπει καποιος να εχει δει/δουλεψει και τις δυο για να εντοπισει τις διαφορες, αν υπαρχουν (εμεις το εχουμε κανει ![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
την γνωμη σας! | Singha | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 01-04-10 16:26 |
μια γνωμη για α/ο.. | dimis_george | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-03-10 14:44 |
γνωμη... | γιωργος χανια | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 18-01-09 21:14 |
τη γνωμη σας | Dionysia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-12-08 18:21 |
τη γνωμη σας | GP250381 | Δίσκοι | 35 | 19-06-06 15:01 |