|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω 10 amano, 10 neon, 1 ancistrus και ένα ζευγάρι dwarf gourami...
Να τα βάλω όλα στο 25άλιτρο μου μαζί με ένα guppy και 3 platy που μου έχουν ξεμείνει; Να τα αφήσω στη λεκάνη; Θα τη βγάλουν μέχρι αύριο; Βοήθεια παιδιά!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
θα την βγάλουν μην αγχώνεσαι βάλε και το φιλτρακι (η την βιολογία με τον κυκλοφορητή ανάλογα τι φίλτρο έχεις)μέσα στο λεκανάκι και τον θερμοστάτη κάπως στερεωμένο ώστε να μην ακουμπάει τα πλαστικά , εγώ είχα δίσκους σε λεκάνη για μια βδομάδα όταν μου ξεκόλλησε
Πως σου έσπασε ο πάτος ?
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση,
Λέω να βάλω στο 25άρι τις γαρίδες αλλά τι άλλο... Φίλτρο δεν έχω γιατί ήτανμεγάλο κρεμαστο Biobox να δω πως θα βάλω το θερμοστάτη... Πως έσπασε; Έκανε ένα κρακ... ![]() Ράγισε ο πάτος κατά μήκος... ------------------------- Παράθεση:
Όλα στο 25άρι για το βράδυ δεν θα έχουν θέμα; Έχω βάλει από ένα καπάκι prime σε λεκάνι και 25άρι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 13-01-12 στις 02:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πιστεψε με σε νιωθω
![]() για προσωρινα αντεχουνε.το μεγαλυτερο προβλημα θα το εχουν πιθανον οι γαριδες που μπορει να φαγωθουνε απτα υπολοιπα.εκτος αν ειναι μεγαλοσωμες.αλλα και παλι επικυνδυνο καπως.τωρα στην αρχη που θα ειναι στρεσσαρισμενα απτην αναταραχη θα καθονται σαν τις κοτες.αμα ξεθαρεψουνε απο αυριο ισως αρχισουν τα προβληματα μεταξυ τους. |
|
||||
|
||||
![]()
του είχες βάλει κάτι από κάτω η ακουμπούσε κατευθείαν το γυαλί στο έπιπλο ?
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Το φίλτρο εάν είναι αυτό που βλέπω στο link όπως είναι μέσα στην λεκάνη και οριζόντια αν χωράει
http://www.youtube.com/user/manolischania Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manolischania : 13-01-12 στις 02:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι μαλλον το φιλτρο ειναι κολλημενο με σιλικονη στην πλατη...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Τι να το κάνω είχα siporax mini και ένα μεγάλο mple σφουγγάρι αλλά που να τα βάλω; ------------------------- Έτσι είναι αλλά λογικά από ότι έχω δει αφαιρείται.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 13-01-12 στις 02:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το siporax αν δεν το εχεις χυμα και ειναι σε δυχτακι οπως δινει η sera τη μικρη συσκευασια για μικρα φιλτρα μπορεις να το βαλεις και μεσα στο νερο αλλα θα πρεπει να υπαρχει και καποια κυκλοφορια εστω απο αεραντλια.ξεπλυνε το ελαφρα σε νερο απτο σπασμενο ενυδρειο(αν δεν αδειασε ολο) να φυγουνε τα χοντρα και βαλτο μεσα στο μικρο.θες και αεραντλια ομως.υποθετω οτι το μικρο δεν το γεμισες τωρα με νερο βρυσης σκετο και χωρις αντιχλωριο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο επόμενο φρόντισε να βάλεις κάτω από την πλαστική βάση
|
||||
|
||||
![]()
βαλτα!μαζι με το φιλτρο,θερμαντηρα και αεραντλια αν εχεις!μεχρι να φτιαξεις/αλλαξεις ενυδρειο,κομμενο το ταισμα.και αν εχεις και seachem prime εγω θα εβαζα και διπλη δοση καθε μερα.τα δικα μου αντεξανε μεσα σε βαρελι ετσι για μια βδομαδα.βεβαια ητανε περισσοτερα τα λιτρα,αλλα θα τη βγαλουνε ναι.στη χειροτερη πεταξου ικεα η πρακτικερ και παρε πλαστικο δοχειο αποθηκευσης (αυτα τα ορθογωνια με τα καπακια)και βαλτα εκει προσωρινα.αν τα βαλεις σε μεγαλυτερο δοχειο μπορεις και να ταιζεις ελαχιστα καθε δυο μερες η και καθε μερα(αλλα παρα πολυ λιγο)εγω δε θα ταιζα καθολου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή πάτου με ενσωματωμένα διακοσμητικά | alexis22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 05-05-11 17:37 |
Βάση Juwel: Φούσκωσε ο πάτος. Τι κάνω; | almost | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 12-11-10 17:54 |