|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλη χρονια σε ολους ανοιγω το θεμα για να μου δοσετε ιδεες το τι αλο να βαλω
στο ενυδρειο τορα εχω εναν πλεκο κ ενα οσκαρ τι αλο μπορω να βαλω μεσα ειναι 260 λιτρα |
|
||||
|
||||
![]()
καλά είναι μη σου πω και οριακά και τα 2 ψάρια γίνονται θηρία
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα να ξεκινησεις αναποδα...
Βγαζοντας το Οσκαρ... Οσο για τον πλεκο πες μας ποιος ειναι να δουμε αν μπορει να μεινει κει μεσα.
|
|||
|
|||
![]()
τον οσκαρ τον θελω τωρα τον πλεκο δεν τον θελω τον ειχα βαλη νατον δοσω αλλα δεν τον πειρε κανης και λεω να τον βγαλω και να βαλω κατι αλλο μαζη τον οσκαρ γιαυτο ρωταω μη κανω κανα λαθος κ την πηρωσουν τα ψαρια ειναι κριμα
|
|
||||
|
||||
![]()
ηδη την πληρωνει το οσκαρ..!
|
|
|||
|
|||
![]()
με τον πλεκο ενοις
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τι να κανω ρε παιδια τορα με μπερδεψατε θελω τον οσκαρ αλλα και κατι αλλο μεσα τον πλεκο ενοιτε οτι θα το βγαλω ( και ναν καταλαβα μου λετε οτι τα λιτρα μου ειναι λιγα?????)
|
|
||||
|
||||
![]()
ειπα οτι τα λιτρα (αν διαβασες και τα λινκ που παρεθεσα) ειναι λιγα για 1 οσκαρ..ποσο μαλλον για 2...γιατι δεν ψαχνεις για καποια αλλη κιχλιδα(πχ firemouth ή κατι αναλογο ή πιο μεγαλο ) και να στησεις και το ενυδρειο αναλογα?/
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
120 λιτρα | pikroxolos | Tanganyika | 4 | 30-09-11 08:01 |
60 λιτρα για αρχη | carlos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 31-05-11 00:29 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |