|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα και καλη χρονια. σας παρουσιαζω το 300 μου που εστησα μολις προχτες. το ενυδρειο ειναι το anubias απο την γνωστη αλυσιδα.
λοιπον....... Πληροφορίες Διαστάσεις:120χ45χ55 Όγκος:300λτ Κατηγορία:πιστευω φυτεμενο Φυτά:βαλισνερια,ανουμπια νανα,εχινοδορος μπλεχερι, κρυπτοκορινα, εγκερια ντενσα,πολυσπερμα 53β,μικροσορουμ,κερατοφυλλο και ενα κλαδεματακι μπακομπα Ψάρια / ¶λλα είδη:3 σκαλαρια, 8 ροδοστομοι,2 σαε, 1ζευγαρι ραμιρεζι,3 κορυ μπρονζε,8 αρλεκινοι και 4 ινδιανακια Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)ξυλα.... Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:2χ39w Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:1 εσωτερικο fluval u4 kai ενα 2213 Θερμοστάτης:300w Λίπανση:flourish kai pottasium Παροχή CO2:diy Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:οχι ακομα αλλα θα κανω 30% καθα βδομαδα Θερμοκρασία:25.5 με 26 ¶λλες πληροφορίες:θελω σχολια για το στησιμο, για το φιλτραρισμα και για τον φωτισμο για να κανω οτι αλλαγες χρειαζονται. βασικα ολα τα σχολια δεκτα..... Φωτογραφία: __________________ |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή χρονια να έχεις . Μας εξηγείς λίγο πως έχεις καταφέρει τις παραπάνω μετρήσεις με ενυδρείο 2 ημερών
|
||||
|
||||
![]()
οι μετρησεις μου ειναι απο πριν το στησω. ειναι αυτες που ειχα στο 130αρι μου. σε αυτο εχω κανει τεστ αμμωνιας και no2 και ειναι 0. no3 δεν εχω κανει. εγραψα τις παλιες. τα φιλτρα παντος ειναι στρωμενα.. τα ειχα στο παλιο
------------------------- πως σου φαινεται ομως δεν ειπες.. καμια αλλη παρατηρηση? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 01-01-12 στις 17:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή χρονια να έχεις... Ωραιο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση | prospathw | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 90 | 04-01-11 22:29 |
1η παρουσιαση | aNe | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 23-12-10 23:04 |
παρουσιαση 63λ | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 04-02-10 16:45 |