|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και χρονια πολλα! Ενας φιλος μου εφερε κατι γαριδες γλυκου νερου, ειναι λιγο μεγαλυτερες απο τις cherry, καποιες εχουν ασπρα ματια και καποιες μαυρα. Στο σωμα τους ειναι διαφανες. Τις εχω μεσα στο ενυδρειο 3μερες και ηταν κρυμενες, σημερα εμαφιστηκαν ολες και η καθεμια ετρωγε απο μια red cherry. αλλη μια κυνηγησε μια cherry και μολις την επιασε αρχισε να την τρωει. Τι ειδος ειναι αυτες οι γαριδες? Μερικες τις επιασα και τις εβαλα σε αλλο ενυδρειο. Μηπως να τις ριξω για τροφη στις κιχλιδες μου?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν θες να παρεις εκδικηση για τις red cherry βαλτες στις κιχλιδες η δωστες σε μενα για το αγγελοψαρο :Ρ
|
|
|||
|
|||
![]()
αν δω οτι δημιουργουν προβλημα θα γινουν λιχουδιες για τους γεωφαγους μ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τετοιες ειναι οι γαριδες? http://www.petshrimp.com/amanoshrimp.php
Αν ναι τοτε δεν τις σκοτωσαν αυτες. Τις βρηκαν νεκρες και τις εφαγαν (ή εφαγαν τα αδεια "πουκαμισα" τους)
|
|||
|
|||
![]()
δεν μοιαζουν ολες με αυτες στο λινκ 2 ειναι σαν αυτες. καποτε ομως που ειχα amano μου ετρωγαν συνεχεια τις red cherry. μονο αν ειναι και οι 10 αυτες που εχω αμανο! παντως τις cherry τις σκοτωναν και τις ετρωγαν,
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Μιχάλη μήπως ειδες το κελυφος που αλλαζουν κ νομιζες οτι είναι οι γαριδες;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CHAMELEON SHRIMP | CHRISTOS13 | Γαρίδες του γένους Caridina | 11 | 06-12-11 10:17 |
Την έπιασα! (Chameleon shrimp) | Minakki | Γαρίδες του γένους Caridina | 14 | 04-12-08 14:10 |
Chameleon Shrimps | Minakki | Γαρίδες του γένους Caridina | 17 | 02-12-08 23:12 |
Αγρυπνοι θηρευτες | Andros | Χρυσόψαρα | 15 | 18-12-07 21:33 |