|
![]() |
#1 |
αλλαγη ψαριων
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα..ειμαι και εγω αλλη μια αρχαρια στο πανεμορφο κοσμο του βυθου.. μου χαρισαν ενα ενυδρειο ηδη στρωμενο 200lt με ενα διακοσμητικο ναυαγειο και 3 μεγαλα ψαρια.Ενα πλακοστομο,ενα λευκο παγκασιους και ενα δολαριο γυρω στους 25 ποντους τα 2 πρωτα.θελω να τα αλλαξω να βαλω μικρα αλλα μου λενε πως ειναι καλυτερα αυτα λογω μικρων απαιτησεων..φυσικα το προβλημα ειναι οτι δυσκολευομαι και να τα δωσω..
![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 7052
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά κάνεις όχι μόνο απειδή λόγω απαιτήσεων αλλά και λόγω χώρου! Φαντάσου ότι ο παγκάσιους και ο πλέκο γίνονται τέρατα. Θα σου πρότεινα πρώτα να βάλεις φωτό απο το ενυδρείο σου. Δεύτερον, να βάλεις αγγελία οτι πουλάς τα ψάρια. Και τρίτον προσοχή(εννοώ προσήλωση) στα σχόλια που θα υπωθούν. Κατά τα άλλα, καλά τα πας για αρχάρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλα κανεις και θες να τα αλλαξεις!
αν δυσκολευσαι να τα δωσεις τωρα που ειναι μικρα σκεψου να μεγαλωσουνε.οι πλεκο και τα παγκασιους γινονται τερατα στη φυση.δωστα πριν εχεις προβληματα.το οτι δεν εχουνε απαιτησεις και συντηρουνται ευκολα που σου ειπανε ειναι λαθος.εχουνε απαιτησεις οπως ολα τα ψαρια και κυριως σε λιτρα τα οποια δεν εχεις.ειδικα με το παγκασιους ειναι σαν να κρατας φαλαινα σε σκαφη ενα πραμα.δωστα οσο ειναι νωρις.θα γλυτωσεις κιεσυ ταλαιπωρια αργοτερα και τα ψαρια.ισως να γινομαι λιγο υπερβολικος στο παραδειγμα αλλα οχι πολυ.δες εδω και εδω. το ενυδρειο πως στο δωσανε και ητανε στρωμενο?σου φερανε και φιλτρο στρωμενο και ενυδρειο γεματο 200 λιτρα?πως εγινε το στρωσιμο δηλαδη αν ξερεις να μας πεις. |
|
|||
|
|||
![]()
αδειασαμε το μισο νερο και μεταφερθηκε σε αποσταση 10 λεπτων με αμαξι.το ενυδρειο ηδη λειτουργει εδω και 3 χρονια..ηδη ο παγκασιους κατα καιρους η μυτη του ηταν χτυπημενη..το ενυδρειο ηταν του αδελφου μου..
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ,τοτε εχεις να προσεξεις μονο την ιχθυοσυνθεση σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ακριβως.το εχω 15 μερες..εχω σκοπο και σε 4-5 μερες να κανω τη πρωτη αλλαγη νερου
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσον αφορά τα ψάρια τι θα κάνεις? Θα τα πουλήσεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
με αυτο που ειδα και διαβασα στεναχωρηθηκα με τα ψαρια μου..δε ξερω αν γνωριζεις να μου προτεινεις καποια ψαρια που να ταιριαζουν μεταξυ τους και να εχουν χρωματα..οσο γινεται..
------------------------- θελω να τα πουλησω αλλα θελω να αποφυγω τις αγγελιες.θα προσπαθησω απο κανενα pet shop Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ellin : 22-12-11 στις 22:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλλαγη set up | eimaste aR21rwstoi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-05-11 17:01 |
Αλλαγη | ΓΙΑΝΝΗ | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-01-11 17:54 |
αλλαγη ψαριων.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-10-09 23:32 |
μετρησεις και αλλαγη ψαριων | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 20-02-09 17:16 |
αλλαγη | GODLIGHT | Greek Aquarist's Boards | 6 | 25-10-06 13:47 |