|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το ματιασα το ενυδρειακι μου
![]() ![]() ![]() κριμα τοσος κοπος χαμενος ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φτιαχτο ηταν η ειναι απο τα ετοιμα
|
|
||||
|
||||
![]()
ητανε σκετη γυαλα,ετοιμη αγορασμενη απο καταστημα εδω.εισαγωγης μαλιστα,το ειχαμε παραγγειλει απο ολανδια και ηρθε συσκευασμενο.μιλησα με το μαγαζι τωρα,δεν υπαρχει εγγυηση για σπασιμο λεει,μονο για διαροη.καλα δεν περιμενα να υπαρχει κιολας αλλα λεμε τωρα.το φτιαξιμο ειναι ενας τροπος αλλα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο και το τρεξιμο πλεον.φυσικα ουτε χτυπηθηκε ουτε τιποτα.δε θα ντρεπομουνα να το πω δηλαδη.ξαφνικα χωρις πιεση χωρις τιποτα,τα πηραμε στα χερια
![]() νομιζω αυτο που θα κανω ειναι να παω να παρω ενα 30αρι κυβο αυριο,να βαλω τα ραμιρεζακια μεσα και ολα τα υπολοιοπα θα τα δωσω ![]() ![]() ![]() και ευτυχως που ημουνε κιεδω που συνεβη!!!και γεμισα και το βαρελι με το νερο που ετρεχε για να βαλω τα ψαρια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κριμα
αλλα αν εχει σπασει το μπροστινο τζαμι πρεπει να το αλλαξεις ολοκληρο τι παχος ειχε το τζαμι και ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο ?http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium κοιτα εδω για για υπολογισμους για το παχος τζαμιων |
|
||||
|
||||
![]()
160 λιτρα,αν θυμαμαι καλα 6αρι το τζαμι.ναι θα θελει αλλαγη ολο γιαυτο δε νιμιζω πως μπορω να κανω τετοια δουλεια τωρα.θα μπορουσα,αλλα δεν βλεπω το λογο αφου θα φυγω και απο ελλαδα μετα τα χριστουγεννα.δε νομιζω πως αξιζει τον κοπο.θα το αδειαζα και θα το κρατουσα οταν θαφευγα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα 50 απο αυτα που χαριζανε απο ενα καταστημα αν σε ενδιαφερε για να κανεις την δουλεια σου προσωρινα και δεν βαριεσαι να ερθεις λιοσια στειλε μου π.μ.
|
|
||||
|
||||
![]()
νασαι καλα σευχαριστω πολυ,θα το σκεφτω αποψε αμα ηρεμησω και θα σου στειλω πμ αν χρειαστει.ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
σορυ για το spam αλλα χαριζανε 50λιτρα ενυδρεια ????
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά είναι τα άδικα φίλε μου!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο , για ψαξτο καλυτερα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πανικος | N.fidiara | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 4 | 30-01-08 23:44 |
εκανε κρακ | Giwrgos23 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 31-03-06 22:51 |